Obavijesti

Sport

Komentari 20

Modrića naljutilo jedno pitanje: Neka govore. To je nepravedno

Modrića naljutilo jedno pitanje: Neka govore. To je nepravedno

Ne želim pričati o špaliru Atletica jer nas čeka važna utakmica protiv Cityja, a stvarno smo željeli proslaviti naslov s navijačima jer to nismo mogli četiri godine, kazao je veznjak Reala

VIDEO

Real Madrid u srijedu će na svom terenu pokušati nadoknaditi minus od jednog gola protiv Manchester Cityja i plasirati se u finale Lige prvaka u Parizu, što bi Luki Modriću bio peti. Četiri puta otišao je do kraja.

La Liga je već u džepu, "kraljevski klub" na nedostižnih je 15 bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom pa je sav fokus na Europi. Modrić, koji bi uskoro i službeno trebao produžiti ugovor do ljeta 2023., s divljenjem je govorio o treneru Carlu Ancelottiju.

Pokretanje videa...

Santiago Bernabeu 00:53

- Što bih najviše istaknuo? Njegov način postojanja. Vratio se na prirodan način, puno je vjerovao u momčad i to nam je puno značilo. On je za mene jedan od najvećih trenera u povijesti ovog sporta i svi smo bili sretni kad se vratio. U prvoj sezoni lijepo smo se proveli s njim i osvojili važne stvari, a sad to opet želimo - kazao je Luka u najavi.

Casemiro se vraća u momčad i, kaže Modrić, pomoći će Realu da ispravi pogreške.

Bernabeu nije zaboravio svoju legendu: Podrška za Cristiana
Bernabeu nije zaboravio svoju legendu: Podrška za Cristiana

A svima onima koji govore da su sretno stigli do polufinala hrvatski veznjak začepio je usta.

- Ljudima koji tako razmišljaju ništa ne govorimo, neka samo tako nastave. Da budeš ovdje i osvojiš ne znam koliko naslova prvaka Europe nije samo sreća. To je malo nepravedno, nasmijava nas iako svatko može reći što želi. Fokusirani smo na ono što radimo i nije nas briga što govore. Da biste došli do ove točke i pobjeđivali velike rivale, osvajali naslove, morate imati više od sreće: karakter, osobnost, vjeru. To nas tjera na pobjedu.

U subotu su Madriđani na ulicama prijestolnice slavili naslov pred desecima tisuća ljudi.

- Stvarno smo željeli ići jer su prošle četiri godine kako nismo slavili titulu pred našim navijačima. Jako smo uživali, bili smo sretni što smo bili tamo, vidjeli ljude kako pjevaju i uživali s njima. Ali od kraja slavlja fokusirani smo na sutrašnju utakmicu. Sezona nije gotova, siguran sam da će ljudi biti uz nas kao i cijele sezone. Posebno u Ligi prvaka, gdje smo uz njihovu pomoć nadišli poteškoće.

REAL MADRID v RCD ESPANYOL. LA LIGA 2021/2022. ROUND 34.

Španjolski novinari pitali su ga za suigrača Rodryga (21).

- Dobar je, poseban dečko. Imamo jako dobar odnos. Govorim mu da smo kao otac i sin jer mu je otac sličnih godina kao ja (36) i da me mora slušati, haha. Poseban je to odnos. Jako je dobar, dobro mu ide i presretan sam zbog njega. Skroman je i mora tako nastaviti. Bolje pitajte njega koliko sam mu pomogao - kaže Modrić.

Za vikend će Real gostovati kod gradskog rivala Atlética koji bi mu, u skladu s tradicijom španjolskog nogometa, trebao napraviti špalir i čestitati na naslovu.

- Ne razmišljamo o tome. To je stvar koja nas ne zanima i ne želim o tome pričati prije važne utakmice koja nas čeka sutra.

Ancelotti zvao legende Reala na večeru, među njima i zaručnik poznate hrvatske voditeljice
Ancelotti zvao legende Reala na večeru, među njima i zaručnik poznate hrvatske voditeljice

Kako protiv Cityja zabiti što više i primiti što manje?

- Svjesni smo da moramo biti puno bolji u svim aspektima igre, u obrani i napadu. Moramo odigrati kompletnu utakmicu da bismo prošli dalje. To je ključ, moramo si pomagati kao u zadnjim utakmicama kad su stvari postale teške i nismo prestajali vjerovati.

Je li mu ovo najbolja godina, upitali su ga.

- Neka drugi sude o tome. Zadovoljan sam učinkom ove sezone, ali pred kraj su još neki izazovi. Uvijek želim imati odgovornost na terenu i izvan njega, nikad je nisam izbjegavao. Volim je imati i uvijek biti tu, pomoći kolegama iznnutra i izvana - rekao je Modrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome