Sport

Komentari 8

Mogao bi zaigrati s Haalandom: Pongračić seli u Borussiju (D)?!

Mogao bi zaigrati s Haalandom: Pongračić seli u Borussiju (D)?!

Premda konačni uvjeti transfera još uvijek nisu poznati, Borussia bi za transfer trebala platiti 12 milijuna eura i to kao pravo prvokupa nakon isteka jednogodišnje posudbe

Marin Pongračić (23), stoper koji je odigrao tek dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju, karijeru bi trebao nastaviti u Borussiji Dortmund!

U smiraju prijelaznog roka Borussia se u nastojanju da pojača obrambeni red između više želja, čini se, odlučila za hrvatskog nogometaša kojeg ugovor s Wolfsburgom veže do 2024. godine.

Prošle je sezone odigrao tek deset utakmica u Bundeslige, ispriječile su se ozljede i mononukleoza, međutim, u Dortmundu gledaju širu sliku i vjeruju da će Pongračić tek potvrditi svoj potencijal. Iako, trenutno ima i podosta problema s ozljedama jer van su stroja HummelsCoulibaly Zagadou.

Veza je svakako i Marco Rose koji je Pongračića trenirao u Red Bull Salzburgu odakle ga je za 10 milijuna eura otkupio Wolfsburg u siječnju prošle godine.

VfL Wolfsburg - Hertha BSC

Premda konačni uvjeti transfera još uvijek nisu poznati, Borussia bi za transfer trebala platiti 12 milijuna eura i to kao pravo prvokupa nakon isteka jednogodišnje posudbe.

Pongračić već neko vrijeme nije na spisku hrvatske reprezentacije za koju je debitirao u studenom protiv Turske te igrao kasnije protiv Švedske u Ligi nacija. Nije ga bilo ni u Wolfsburgovom zapisniku u zadnje dvije utakmice jer u prednosti su trenutno BrooksaLacroix Bornauw...