Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pogledajte kako Moyes prijeti novinarki i gnjusno se izvlači!

Pogledajte kako Moyes prijeti  novinarki i gnjusno se izvlači!
1

SRAMOTA David Moyes (53) ne želi dati otkaz nakon što je procurio video u kojem prijeti novinarki BBC-a! Moyes se ispričao, a što je najgore, klub je stao iza njega i ne želi ga kazniti

VIDEO

Neviđena sramota u Engleskoj! David Moyes, bivši menadžer Manchester Uniteda, danas trener Sunderlanda, odbija dati ostavku nakon što je novinarki nakon intervjua rekao da pripazi kakva pitanja postavlja jer bi mogla dobiti šamar.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'Pazi malo, mogla bi dobiti šamar iako si žena'

Što je najgore, klub stoji iza njega. Svi znaju za to što se dogodilo i šute o tome protekla dva tjedna. Iz kluba smatraju da je dovoljno to što se Moyes ispričao.

Podsjećamo, novinarka BBC-ja Vicki Sparks usudila se pitati Moyesa je li bio pod većih pritiskom s ozbirom da je na posljednjoj utakmici na tribinama bio i vlasnik kluba. Odgovorio joj je da nije, ali kad su se kamere ugasile, zaprijetio joj je.

- To je bilo zločesto pitanje. Pripazi malo, mogla bi dobiti šamar iako si žena. Sljedeći put kad dolaziš ovdje, pazi kakva ćeš pitanja postavljati - rekao joj je Moyes, ali nije znao da njezin kolega i dalje snima mobitelom.

POGLEDAJTE VIDEO

'Žao mi je što sam to rekao'

Engleski nogometni savez otvorio je istragu i pozvao Moyesa da se izjasni o incidentu.

U to vrijeme mnogi navijači traže da klub potjera Škota.

- Ma, to je bilo u afektu! Žao mi je što sam to rekao. To nije bilo nalik meni. Ispričao sam se novinarki i ona je prihvatila moju ispriku - rekao je Moyes.

Valjda će ga netko kazniti

Prevedeno, 'pa što hoćete, nisam je odalamio, samo sam joj malo prijetio'. Prijetiti novinarki jer radi svoj posao je van svake pameti, kao što će van svake pameti biti i ako engleski savez okrene glavu na drugu stranu.

Kad je već Sunderland stao iza svoje 'junačine' koja bi šamarala žene, valjda će netko u Savezu imati hrabrosti i kazniti Moyesa, ne kako bi naučio lekciju, to je trebao naučiti doma, već kako bi poslužio kao primjer ostalim kojima možda ovo padne napamet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u