Obavijesti

Sport

Komentari 106

Mogu i bez Messija: Barca bez pola momčadi razbila Mallorcu

Mogu i bez Messija: Barca bez pola momčadi razbila Mallorcu
1

AKO MOŽE REAL... Madriđani su utrpali Levanteu pet komada. Barca je uzvratila. Zapravo, bila je bolja i Mallorci također zabila pet golova, a da nije primila ni jedan...

VIDEO

Real je odradio posao protiv Levantea, smanjio zaostatak za Barcelonom na 10 bodova. A onda se čekala utakmica katalonskog kluba i Mallorce na Nou Campu. Barcelona bez pola momčadi protiv kluba koji se grčevito bori za ostanak u ligi.

U momčadi Barcelone nije bilo Victora Valdesa, Messija, Mascherana, Carlesa Puyola, Adriana, Xavija. No nije to puno pomoglo gostima koji su potučeni do nogu napustili Nou Camp. Barca je slavila 5-0 na krilima Cesca Fabregasa koji je zabio hat-trick te Alexisa Sancheza koji je dvaput poslao loptu u mrežu i upisao dvije asistencije.

Mallorca je odolijevala napadima Barcelone 20 minuta. A onda je u minutu i pol primila dva gola. Školski su sve napravili Cesc Fabregas i Alexis Sanchez odigravši dupli pas. Cesc je izašao pred golmana Mallorce i zabio za 1-0.

Navijači na Nou Campu još su na videozidu gledali snimku gola, a Sanchez je zabio za 2-0. Bilo je to samo minutu i pol nakon vodećeg gola. Fabregas je pucao, golman Mallorce obranio, a Sanchez zabio u praznu mrežu. U 37. je na semaforu već bilo 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Opet su Sanchez i Fabregas bili u glavnim ulogama. Sjajna akcija Barcelone, sve odigrano iz prve. Sanchez je dobio loptu na desnoj strani, vratio povratnu za Cesca koji svojim drugim golom na utakmici povećava na 3-0. I opet ista priča kao kod 1-0. Dok su igrači Mallorce pokušavali shvatiti kako su dobili treći gol, Fabregas je sjajno pronašao Sancheza koji zabija za 4-0.

Čudesno prvo poluvrijeme odigrali su Fabregas i Sanchez. Njih dvojica zabila su po dva gola. No ne samo to. Oni su bili i asistenti. Na krilima raspoloženog dvojca Barcelona je na poluvrijeme otišla s 4-0.

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi. Cesc Fabregas zabio je hat-trick za 5-0 Barcelone. Ovoga puta Sanchez nije sudjelovao kod gola kao što je to bio slučaj kod prva četiri koja je katalonski klub zabio. 

Utakmica je završila visokom pobjedom Barcelone. Pet komada u mreži Mallorce i opet 13 bodova više od Reala. Sjajna predstava uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

Primera, 30. kolo:

Barcelona - Mallorca 5-0 (Fabregas 20, 37, 46, Sanchez 22, 39)

Cesc ponovio Luisa Enriquea

Čak 12 godina Španjolci su čekali da njihov igrač zabije hat-trick u Barceloni. Posljednji kojemu je to uspjelo bio je Luis Enrique protiv Athletica 2001. godine. Sad je to uspjelo Cescu Fabregasu.Primera, 30. kolo:Barcelona - Mallorca 5-0 (Fabregas 20, 37, 46, Sanchez 22, 39)

Vratio se neuništivi Abidal

Priliku je u drugom poluvremenu dobio Eric Abidal. Bila mu je to prva utakmica za Barcelonu od veljače prošle godine kad je nastupio protiv Atletico Madrida. U travnju 2012. bio je na transplantaciji jetre...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida