Sport

Komentari 6

Morales je sretan: Kupam sina, a i obožavam mijenjati pelene...

Morales je sretan: Kupam sina, a i obožavam mijenjati pelene...

Prije nepuna dva mjeseca Pedro Morales je želio otići iz Dinama, a danas je blizu udarnog sastava. Sve se promijenilo rođenjem sina i dolaskom obitelji u Zagreb

Neprestano se smije. Pedro Morales bio je jedan od najboljih Dinamovih igrača na pripremama, a u prosincu je postao otac.

- Super mi je, u utorak su sin Emiliano i supruga Jennifer došli u Zagreb - otkrio je razlog sreće Morales i dodao:

- Mali je glasan, ali nema veze. Uživam s njim, kupam ga, prematam... Bit ću dobar tata.

Prije nepuna dva mjeseca želio je otići iz Dinama, a danas je blizu udarnog sastava.

- Bio sam kod kuće u Čileu i pitali su me kakva je situacija. Tad sam mislio da je bolje otići jer ću tako lakše doći do reprezentacije. Danas više ne mislim tako, super se osjećam i drago mi je što sam ostao u Dinamu. Bilo je dobro na pripremama u Turskoj, više smo od mjesec dana zajedno, uigrali smo se i odlično sam pripremljen. Ne znam jesam li izborio mjesto u prvoj momčadi, ali nadam se da sam uspio.

Govorilo se i o navodnim sukobima s trenerom Halilhodžićem.

- To nije istina, nikad nismo bili u sukobu - kaže Pedro Morales, koji se nada još jednom naslovu prvaka s Dinamom. Ima i savršen plan kako ga osvojiti:

- Znam da će Dinamo lijepo igrati, a volio bih pobjedom protiv Hajduka osigurati naslov. Imamo pet bodova prednosti, ali još nije sve gotovo. Žao mi je što se više klubova ne bori za naslov prvaka, bilo bi puno zanimljivije i za nas i za navijače. 

Najčitaniji članci