Sport

Komentari 39

Moro, Krovinović, Jakoliš slavili u finalu "Turnira četiri kafića"!

Moro, Krovinović, Jakoliš slavili u finalu "Turnira četiri kafića"!

Livaja je izgubio u polufinalu, ali je zaigrao u finalu, po poluvrijeme za svaku momčad. Najbolji igrač turnira je Jakoliš, najbolji strijelac Moro, a najbolji golman Mišević

Kauri je osvajač 19. po redu malonogometnog spektakla "Turnir četiri kafića - memorijal Dino Petrinović".

Momčad koju su predvodili Filip Krovinović, Nikole Pokrivač i Moro, Andrija Balić, Marin Jakoliš i još nekoliko bivših i sadašnjih zvijezda HNL-a slavila je u finalu protiv Vivasa sa 3-1

Split: Finale malonogometnog turnira "Četiri kafića", Kauri - Vivas

Jakoliš je doveo Kauri u prednost odličnim okretom u petercu Vivasa, na 2-0 je povisio Bosančić, na 2-1 je smanjio Vulikić, a Moro je u posljednjim trenucima potvrdio pobjedu Kaurija.

Split: Finale malonogometnog turnira "Četiri kafića", Kauri - Vivas

Zvijezda utakmice, dana i večeri ponovno je bio Marko Livaja koji je u polufinalu ispao sa svojim Antiqueom, no organizatori svejedno nisu htjeli zakinuti publiku na Gripama pa je Hajdukov as zaigrao u finalu za obje momčadi, za svaku po jedno poluvrijeme.

Najbolji strijelac turnira bio je Nikola Moro (Kauri) s tri gola, najboljim golmanom proglašen je Luigi Mišević (Vivas), dok je nagrada za najboljeg igrača turnira otišla u ruke Marina Jakoliša (Kauri).

Najčitaniji članci