Sport

Komentari 6

Mourinho: De Boer je najgori menadžer u povijesti Engleske

Mourinho: De Boer je najgori menadžer u povijesti Engleske

Nakon što je bivši menadžer Crystal Palacea Franck de Boer javno prozvao Mourinha rekavši kako je šteta da je Mourinho trener Marcusu Rashfordu javio se i sam Mourinho

Bivši menadžer Crystal Palacea Franck De Boer javno je kritizirao Josea Mourinha zbog nestavljanja Marcusa Rashforda u igru. Mourinho mu nije ostao dužan i prozvao je de Boera najgorim menadžerom u povijesti Premier lige. 

Franck De Boer nakon otkaza u Crystal Palaceu na samom startu sezone u kojem je upisao jednu pobjedu u pet odigranih ligaških utakmica, odlučio je javno kritizirati Josea Mourinha, stratega Manchester Uniteda.

- Šteta što je Mourinho Rashfordov trener. Marcus je engleski igrač i želite mu dati vremena, naravno da će i on griješiti, ali Mourinho je drugačiji, on želi rezultate- rekao je De Boer, te nastavio: 

- Ako odigra jednu ili dvije loše utakmice on ga više ne stavlja u igru. Marcus je jako mlad i treba igrati, ali je također jako talentiran i želite ga gledati kako igra svaki vikend- zaključio je bivši menadžer Crystal Palacea.

Josea Mourinha ta je izjava izrazito iznervirala pa mu je on odgovorio u svom stilu. 

- Čitao sam nešto, nekakve izjave najgoreg menadžera Premier lige, Francka De Boera, sedam utakmica, sedam poraza, nula golova, koji je rekao kako je šteta što sam ja Rashfordov trener zato što je za mene pobjeda najvažnija stvar. Da mu je Franck trener, Marcus bi naučio gubiti jer Franck izgubi svaku utakmicu. Ja se uvijek trudim pružiti najbolje mladim igračima- odgovorio je Mourinho na kritike De Boera, te pohvalio sve zaslužne za Rashfordov napredak. 

- Moram biti iskren i zahvaliti svima u akademiji koji su zaslužni za Marcusov razvoj, kao i bivšem menadžeru Manchester Uniteda, Louisu van Gaalu, pod kojim je odigrao prvu sezonu. Ako malo pogledate koliko je Marcus odigrao utakmica ove i prošle sezone, primijetit ćete da je on među pet igrača koje sam ja najviše koristio- završio je Mourinho. 

U posljednje dvije sezone pod vodstvom Josea Mourinha Marcus Rashford je odigrao 77 utakmica u kojima je upisao 16 golova i podijelio osam asistencija.

Najčitaniji članci