Obavijesti

Sport

Komentari 12

Mourinho: Imam recept za njih, Manchester će pasti!

Mourinho: Imam recept za njih, Manchester će pasti!
1

Večeras se igraju prve utakmice u četiri susreta osmine finala Lige prvaka. Najzanimljivije će biti u Milanu u susretu između Intera i Man. Uniteda

VIDEO

Sva genijalnost Alexa Fergusona i golema moć Manchester Uniteda u pravilu bi nestala onog trenutka kad preko puta stoji Jose Mourinho. Kao trener Porta izbacio je United iz Lige prvaka i otišao do kraja, kao trener Chelseaja izgubio je od njih samo jedanput. U deset odigranih utakmica. I unatoč svjetskoj klasi Zlatana Ibrahimovića, mnogi vjeruju da su ključevi Interova uspjeha isključivo u rukama velikog Portugalca.
- Manchester je odlična momčad, ali kao i svaka, ima svoje slabosti. Ja ih znam, imam recept protiv njih i vjerujem da ćemo se nakon utakmice veseliti - samouvjereno je rekao “special one” i potom objavio sastav za današnju utakmicu. U tom trenutku do njenog početka ostalo je više od 30 sati, a poznavajući Josea, u pitanju je demonstracija golemog samopouzdanja, a ne pokušaj zavaravanja Alexa Fergusona.
No koliko god samopuzdanja imao, Mourinhu vjerojatno nikad neće biti teže. Jer ovdje ne samo da će se boriti protiv jedne od najboljih momčad svijeta nego će se boriti i protiv Interova gubitničkog mentalitea, koji već godinama pedantno grade. Jer vjerojatno nitko ne tone brže od Intera kad nešto krene po zlu, a protiv momčadi poput Manchestera je to i te kako moguć scenarij.
- Ovo će biti velika bitka, bitka koja traje 180 minuta. U prvom činu, ovom na Meazzi, najbitnije je ne primiti gol. Uspijemo li u tome, vjeruje da ćemo proći - tvrdi Ibrahimović, kojeg neki smatraju najboljim nogometašem današnjice. A za to će trebati izbaciti United i Ronalda. Onako kako je svojedobno to napravio Kaka.

ROMA IGRA BEZ TOTTIJA
Iako su navijači Rome bili uvjereni kako će njihov ljubimac, Francesco Totti, igrati u Londonu, kapetan je izjavio kako se ponovno ozlijedio.
- Neću igrati protiv Arsenala. Protiv Siene sam obnovio ozljedu i neću se stići oporaviti - kazao je Totti.

LYON TRAŽI POBJEDU U PETOM SUSRETU
Barcelona i Lyon dosad su u Ligi prvaka igrali četiri puta, a Francuzi još nisu ostvarili pobjedu.
- Mislim da je došlo vrijeme da pobijedimo Barcu. Ovo je za nas utakmica biti ili ne biti - rekao je trener francuskog prvaka Puel.

ATLETICO TEŠKO GUBI NA VICENTE CALDERONU
Od 26 utakmica koje su u europskim kupovima igrali na Vicente Calderonu, nogometaši Atletica izgubili su samo tri.
- Zadovoljio bi nas i remi, ali mislim da možemo doći i do pobjede - izjavio je kapetan Porta Gonzalez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"