Obavijesti

Sport

Komentari 168

Moyes: I Hrvati žele Januzaja; Srebrić: Istina, radimo na tome

Moyes: I Hrvati žele Januzaja; Srebrić: Istina, radimo na tome
5

Manchesterov veznjak s dva je gola Sunderlandu zaludio Otok te se povela rasprava koju će repku odabrati. Srebrić je za Večernji otkrio da radi na njegovu dovođenju

VIDEO

Andnan Januzaj (18) s dva je gola Sunderlandu u svojoj trećoj utakmici za Manchester United zainteresirao mnoge svjetske menadžere, a s obzirom i na miješano porijeklo za Adnana su se zainteresirali i brojni nogometni savezi. Jedan od najtalentiranijih svjetskih klinaca navodno već sada ima uvjete da igra za Belgiju, Albaniju i Tursku. No ako je vjerovati treneru Manchestera u igru bi se mogli uključiti i Englezi te - Hrvati.

Naime, Adnan je rođeni Belgijac kosovskog podrijetla, no odbijao je pozive mladih belgijskih reprezentacija jer otac oduvijek navija da nastupi za AlbanijuMladi Adnan sa 16 je godina stigao u United i za Englesku bi stoga mogao zaigrati tek 2015. godine. 

Majka navodno ima hrvatske korijene

'Crveni vragovi' doveli su ga iz Anderlechta gdje je igrao od 2005. do 2011. Sada se pojavila i informacija kako Januzajeva majka ima hrvatske korijene i stoga su u HNS-u procijenili da imaju priliku pridobiti još jednog vrhunskog igrača među 'kockaste'.

- Radimo na tome, moglo bi biti nešto. Dajte nam par dana pa ćemo izaći sa službenim informacijama - rekao je za Večernji list Zorislav Srebrić.

Žele ga Belgija, Albanija, Hrvatska, Engleska...

No da se tu nešto 'kuha' prvi je otkrio trener Manchestera David Moyes nakon velike Januzajeve utakmice i dva gola kojima je donio pobjedu Unitedu.

- Želio sam mu još prije pružiti priliku da igra, no sada sam osjetio da je pravi trenutak. On je nevjerojatno talentiran. Sjećam se Rooneyeva debija, a Januzaj je također te kvalitete. Adnan bi mogao igrati i za Englesku s obzirom da je već dugo ovdje. No on može birati između tri ili četiri reprezentacije. Naravno, ima pozive Belgije, no odbijao ih je nekoliko puta. Čini mi se da ga žele i Albanija te Hrvatska i još neke reprezentacije - otkrio je Moyes.

Iako se u prvi mah činilo kao da je Moyes nešto pomiješao, riječi Zorislava Srebrića otkrivaju da HNS itekako već radi na tome da u 'kockasto' jato dovede novu svjetsku nadu.

Zvijezdu Uniteda žele Belgijci, Englezi, Albanci...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 168

VIDEO

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov
'MODRA' LUDNICA

VIDEO Velika fešta u Zagrebu: Tisuće navijača s dinamovcima pjevalo i proslavilo novi naslov

Dinamo je slavio naslov na zagrebačkim ulicama prvi put od 2007. godine. Igrači su od Maksimira do Trga stigli otvorenim autobusom, a ispratio ih je korteo. Na središnjem trgu feštalo se neumorno

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković
KLASAN POTEZ

VIDEO Navijači Dinama pjevaju 'Bit će Rijeka ku*** šampion!', a pogledajte što radi Petković

Francuz Bernauer nije bio svjestan što viče masa pa je podigao ruke, a onda mu je sve objasnio 18-godišnji Vrbančić. Dok je Petković stigao iz pozadine i jednim pogledom smirio Ristovskog
VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'
ADEMI PODRŽAO PETKA

VIDEO Bruno Petković pozdravio bivše čelnike Dinama, navijači ih izviždali! 'Budite gospoda'

Jedan pozdrav s gospodinom s kojim nisam imao doticaj i uopće nismo bili u dobrim odnosima, Mirko Barišić. Drugi pozdrav za mladu damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras, rekao je Petković