Obavijesti

Sport

Komentari 82

Protiv Cityja pun stadion. Sad jedva 2 tisuće. E, to su navijači

Protiv Cityja pun stadion. Sad jedva 2 tisuće. E, to su navijači
3

Danas su na tribinama bili pravi navijači, njima svaka čast. Po ovakvom vremenu, protiv slabijeg suparnika od Man. Cityja došli su na tribine, bodrili nas i nisu otišli prije samoga kraja, kaže Đira...

VIDEO

Dinamo je u gradskom obračunu svladao (1-0) Lokomotivu, tako nastavio dominirati prvoligaškim društvom. Jedini gol na utakmici postigao je Mislav Oršić, a Nenad Bjelica je na travnjak poslao deset novih igrača u odnosu na Manchester City. Zanimljivo, 'modrima' je ovo šesta pobjeda od 1-0 u sedam posljednjih prvenstvenih domaćih dvoboja. Odličnu partiju pružio je Marko Đira, a Dinamovog veznjaka poslije utakmice pohvalio je i Nenad Bjelica.

- Bila je teška utakmica, baš onakva kakvu smo očekivali. Lokomotiva se dobro branila, nije ih bilo jednostavno probiti. U prvom poluvremenu smo imali par poluprilika preko Hajrovića i Majera, ali ništa nam nije ušlo, pa smo morali puno žustrije krenuti u nastavak. Dodali smo gas, zabili taj gol, to nam je bilo dovoljno za pobjedu - rekao je Marko Đira, pa dodao:

- Zadovoljan sam svojom minutažom, igram sve više, borim se, radim i treniram. Trener mi je dao priliku, ja se uvijek hoću dokazati, iskoristiti ju na najbolji mogući način. Tako je bilo i ovoga puta.

Prije samo par dana u Maksimiru je bio pun stadion, stigao je Manchester City, danas pak malo gledatelja i Lokomotiva... 

- Čudno je to, velika je razlika. Da, protiv Man. Cityja je bio pun stadion, a danas se jedva skupilo dvije tisuće ljudi. No, ovo su pravi navijači, njima svaka čast. Po ovako hladnom vremenu, protiv puno slabijeg i neatraktivnijeg suparnika su došli na tribine, bodrili nas i nisu otišli prije samoga kraja - završio je Đira.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Lokomotiva u 19. kolu Prve HNL

Prilično dobru rolu odigrao je Lovro Majer...

- Tvrda i teška utakmica, zaslužili smo pobjedu. Lokomotiva je ozbiljna momčad, a mi smo bili u sastavu u kojem i nisu igrali tako često. Ne, to nam nije nikakvo opravdanje, ali ni to nekada nije jednostavno. Ipak, ozbiljan smo klub, ozbiljni igrači, glavno da smo pobijedili - kaže Lovro Majer, pa dodaje:

- Borili smo se i bili dosta čvrsti, ali smo trebali biti još efikasniji. Moja igra? Zadovoljan sam, nije to bilo na mojoj najboljoj razini, nedostaje mi utakmica, pogotovo ovakvih po 90 minuta. 

U srijedu u Maksimir stiže Rijeka?

- Veselimo se zadnjem kolu, iza nas je jako dobra polusezona, bez obzira na to nesretno ispadanje iz Europe. Tu smo ostali bez sreće, ali stvarno možemo biti zadovoljni ovom jeseni.

Dinamo je sedmu utakmicu u nizu na domaćoj prvenstvenoj utakmici zabio tek jedan gol...

- Dobro, možda ovako sa strane to ne izgleda tako moćno, ali to stvarno ništa ne znači. Igramo dobro, imamo rezultat i pobjeđujemo, a u nekim smo utakmicama stvarno morali biti puno uvjerljiviji - dodao je Majer.

Kapetan Lokomotive Denis Kolinger ne žali previše za novim porazom...

- Bio je ovo pravi gradski derbi za naš kraj polusezone, a Dinamo je na kraju bio bolji baš za taj jedan gol. Opet, i mi smo u nekim situacijama mogli biti mirniji, pa možda i kaznit Dinamo. Iza nas je uspješna polusezona, stigli smo i u polufinale Kupa, pa sada idemo na zasluženi odmor - kaže Kolinger.

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera