Obavijesti

Sport

Komentari 23

Može li Hajduk biti zadovoljan sa svojom sezonom u Europi?

Može li Hajduk biti zadovoljan sa svojom sezonom u Europi?
1

Hajduk se oprostio od Europe nakon pet odigranih kola, a poluprazan Poljud protiv AEK-a govori da su navijači razočarani. No tko se uopće nadao da će igrati EL?

VIDEO

AEK-ov Argentinac Nacho Scocco sinoć je na Poljudu u 51. minuti ugasio svaku nadu Hajduku da bi mogao prezimiti u Europi. Gol koji je Argentinac zabio iz penala samo je označio Hajdukov kraj puta u Europi ove sezone. Istina, ostala je još jedna utakmica u posljednjem kolu skupine G, no to će Vučevićevi 'klinci' u Belgiji odigrati tek za prestiž. 

Poluprazan Poljud u utakmici koja je Hajduku mogla ispuniti san dovoljno govori o tome koliko su navijači vjerovali neiskusnim 'bijelima'. Nažalost, Torcida je neugodno iznenadila i svoje ljubimce, ali i svojim nedolaskom pomogla Grcima da pobjednički protutnje Splitom. A zašto navijači nisu zadovoljni sezonom? 

Vjerojatno je jedan od glavnih razloga nešto slabija forma u posljednjim utakmicama, manjak povjerenja u snagu momčadi, previranja na klupi i u loži, ali i neispunjeni ciljevi u domaćim natjecanjima. Podsjetimo, Hajduk je već ispao iz Kupa, za Dinamom zaostaje velikih sedam bodova u prvenstvu, a za Torcidu nema veće kazne od novog kaskanja za 'modrima'.

No Hajduk je iznenadio i najveće optimiste plasiravši se u skupinu Europske lige. Prošli su dva pretkola izbacivši dvije rumunjske momčadi i pred koji mjesec sve je izgledalo bajno. Danas je Hajduk momčad koja neodoljivo podsjeća na igre prošlih godina. No kako god to jučer ružno i tužno izgledalo u poljudskom blatu, Hajduk je ovom europskom sezonom puno dobio. Njihovi mladi igrači Vukušić, Anas Sharbini, Ibričić, Strinić i ostali predstavili su se Europi u vrlo dobrom svjetlu. Možemo li ovu sezonu nazvati uspješnom za Hajduk? Ili se uspjeh mjeri samo u odnosu na Dinamo koji je zasad ispred njih? Mogu li navijači i čelnici biti zadovoljni europskom sezonom?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...