Obavijesti

Sport

Komentari 0

Može li Redknapp naći mjesto za Luku Modrića?

Može li Redknapp naći mjesto za Luku Modrića?
1

Svakodnevica londonskog Tottenhama prilično je sumorna ove sezone. Trenutačno se nalaze na ispodprosječnom 16. mjestu sa samo 25 bodova

VIDEO

Istina je da imaju utakmicu manje (danas igraju u gostima kod Hull Cityja), ali samo tri boda više od posljednjeplasiranog West Bromwicha i dalje drže upaljeni alarm u klubu. Engleski mediji se ne mogu načuditi tome da sastav s velikim zvijezdama (Modrić, Pavljučenko, Keane, Ćorluka, Bentley, Defoe, Bent, Gomes...) proživljava takvu crnu sezonu, a isto tako navode da veliki problem možda leži u treneru Harryju Redknappu.
- Kada smo igrali protiv Manchester Uniteda, Liverpoola ili Chelseaja dokazali smo da smo jaki i sposobni se boriti protiv takvih suparnika. Naš veliki problem su utakmice protiv slabijih suparnika, tu nam nedostaje konkretnosti - smatra Redknapp.
No mediji govore da Redknapp još nije pronašao pravu poziciju za hrvatskog nogometaša Luku Modrića. Navodi se da u posljednjim domaćim utakmicama (protiv Arsenala ili Stokea) 23-godišnji Hrvat nije imao priliku povezati igru Tottenhama, već je lopta stalno letjela preko njegova dijela terena (sredine).
S druge strane, na gostovanjima kod Boltona, Wigana i Burnleya (FA Cup), Modrić je zamijenjen prije sat vremena igre, što je novi dokaz da Redknapp luta oko Modrića za kojeg ima visoko mišljenje.
- Modrić je igrač zbog kojeg se ne bojim za budućnost Tottenhama. To je igrač koji može igrati na svakoj poziciji - rekao je ne tako davno Redknapp, ali je pitanje koja je to pozicija, jer Tottenham očigledno igra dobro kada i Modrić igra dobro.
Spominje se da bi Redknapp možda mogao mijenjati i Vedrana Ćorluku na poziciji desnog beka. Naime, Pascalu Chimbondi je jedina prirodna pozicija upravo desni bek, a mediji navode da Ćorluka može biti itekako zahvalan i na poziciji posljednjeg veznog igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše