Sport

Komentari 1

Mršić: Bojim se jedino sudaca; Arapović: Treća je najslađa...

Mršić: Bojim se jedino sudaca; Arapović: Treća je najslađa...

Cedevita i Partizan igrat će majstoricu u zagrebačkom Domu sportova u nedjelju. Susret su najavili trener Veljko Mršić i igrač Marko Arapović koji tvrdi da motivacije ne fali. Igraju treću, najslađu utakmicu i još kući

Da nije bilo Williama Hatchera i njegova koša u posljednjim sekundama utakmice Partizana i Cedevite, hrvatski prvak ne bi ovu nedjelju dočekivao Partizan u zagrebačkom Domu sportova jer bi već bio u finalu ABA lige.

Unatoč porazu i 'odgodi' plasmana u finale, trener Veljko Mršić bio je zadovoljan pokazanim. 

- Na njihovu agresivnost nismo dobro odgovorili, jedino mi je to žao. Izuzetno je važna stvar da smo došli u priliku pobijediti u onoj atmosferi. Uvjeren sam da ćemo doći u priliku uzvratiti im na isti način - osvrnuo se na dvoboj u Beogradu još jednom trener Cedevite. 

Mršić se uoči nedjeljnog dvoboja ne boji Partizana, boji se jedino - sudaca

- Kriterij je na zadnjoj utakmici bio kakav odgovara Partizanu. No, jedno je kriterij, a drugo pravila. Ako je nešto faul, onda je faul. Iskreno se nadam da ćemo se držati pravila. Tko god da sudi, jedino je važno da sudi prema pravilima. Mogu i suci pogriješiti, kao što griješimo i mi, ali pravila su jasna i treba ih se pridržavati. Sigurno ima kvalitetnih sudaca koji to mogu odsuditi - nada se Mršić.

Cedevitin centar Marko Arapović također je najavio susret. 

Treća, najslađa utakmica i još se igra doma. Ne može bolje od toga. Bit će puna dvorana. S obzirom da smo izgubili prošlu, bit ćemo još motiviraniji. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, jer uvijek je gušt igrati pred punom dvoranom - pozvao je za kraj Arapović publiku u Dom sportova.