Obavijesti

Sport

Komentari 5

Mršić kaznio igrače: Trenirali su u šest ujutro nakon poraza

Mršić kaznio igrače: Trenirali su u šest ujutro nakon poraza
3

JAKO BOLNO BUĐENJE Na rano ustajanje su osjetljiviji nego na naporne treninge, objasnio je trener Cedevite svoju odluku o kazni za igrač nakon poraza u Malagi

VIDEO

Mrkli mrak, malaške ulice još su prazne, samo uz more trčkaraju košarkaši Cedevite. Za užasno prvo poluvrijeme protiv Unicaje Veljko Mršić kaznio je igrače ranim buđenjem i pripremom za drugi dio kazne, teški popodnevni trening.

- Moraju dobiti poruku da su došli do granice koja se ne može tolerirati. Naporne treninge uvijek će odraditi, ali na rano ustajanje su osjetljiviji. Jedino bi im gore bilo da udarim po džepu, ali to ne volim raditi - objasnio je Mršić, kojem je jedino žao pomoćnih trenera, kolateralnih žrtava njegove kazne.

- Bilo je lijepo vrijeme, 15-ak stupnjeva, samo je bio mrak pa su se ovi tamniji sakrili, zadnji su trčali - našalio se trener na račun svojih Amerikanaca.

Trening je trajao točno 24 minute, ali je ostavio traga. Još prije ulaska u avion za Zagreb igrači su bili pospani.

- Nije lako ustati tako rano ujutro. Nismo najsretniji, ali profesionalci smo i moramo odraditi što se od nas traži - rekao je kapetan Miro Bilan, a Amerikanci ni satima poslije nisu mogli doći k sebi.

- Nikad ovo nisam doživio u karijeri, ali tu me više ništa ne iznenađuje - kaže Henry Walker, koji se još nije adaptirao na europsku košarku iako je od dolaska iz SAD-a prošlo više od dva mjeseca.

Nakon ključne trice u pobjedi kod Darussafake, kojom je proslavio dobivanje ugovora do kraja sezone, u dva teška poraza promašio ih je deset zaredom.

- Još pokušavam shvatiti kao biti učinkovit. Zadnje dvije utakmice ništa mi nije ulazilo, ali znam kakav igrač mogu biti, samo moram nastaviti šutirati i zadržati samopouzdanje - zijevajući je rekao Amerikanac ekscentrične frizure.

On još nije stigao u Cedevitu kad je Mršić zadnji put tako kaznio igrače. Bilo je to nakon poraza od Zadra, nakon kojeg je uslijedila velika pobjednička serija.

- Nadam se da će i sad - rekao je Bilan, za kojim je također nekoliko lošijih partija.

- Teško je momčadi ako ja nisam na pravoj razini. U sezoni od 70 utakmica krizna razdoblja su normalna, bitno je samo da se što prije izvučemo. Događa se i najboljima, pa kako ne bi i nama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili