Sport

Komentari 106

'Mrzim Juventus! Suci im baš uvijek dosude nekakav penal'

'Mrzim Juventus! Suci im baš uvijek dosude nekakav penal'

Došao sam u Romu kako bih osvojio nešto protiv Juventusa koji uvijek ima pomoć sa strane. Ako mi u Romi ne osvojimo prvenstvo, onda ćemo Kup, garantiram vam, rekao je veznjak Rome Radja Nainggolan

Ponajbolji igrač Rome i jedan od najboljih veznjaka Europe Radja Nainggolan, počeo je 'rigati vatru' na konstantnu dominaciju Juventusa u Italiji.

On smatra da tu neke stvari nisu baš čiste, a eventualni transfer po njemu ne dolazi u obzir.

- Ja sam onaj koji je uvijek protiv njih - započeo je Belgijac pa 'opleo':

- Mrzim Juve uvijek! Dok sam igrao u Cagliariju protiv njih, davao sam sve od sebe da ih dobijem, a oni su osvojili naslov prvaka u Trstu protiv nas. Mrzim ih jer im uvijek dosude nekakav penal ili slobodnjak - govori Radja pa završava:

- Došao sam u Romu kako bih osvojio nešto protiv Juventusa koji uvijek ima pomoć sa strane. Ako mi u Romi ne osvojimo prvenstvo, onda ćemo Kup, garantiram vam. Lazio ćemo dobiti u polufinalu oba puta - siguran je Nainggolan.

VIDEO

Prilično oštro od vrhunskog igrača prema toliko dominantnom prvaku Italije koji je Romu prethodne sezone ostavio sebe 11 bodova, a u sezone prije nje - čak 17! Možda se problem ipak krije negdje dalje...

Poslije 23 kola ovosezonske Serie A, Juve bježi Romi sedam bodova, a u derbiju u Torinu kojeg su igrali u prosincu, torinski je klub pobijedio 1-0.

Najčitaniji članci