Obavijesti

Sport

Komentari 82

Muamba kolabirao na susretu FA kupa: Stanje i dalje kritično

Muamba kolabirao na susretu FA kupa: Stanje i dalje kritično
9

Utakmica FA Cupa između Tottenhama i Boltona prekinuta je nakon što se Fabrice Muamba srušio na terenu i prestao disati. Liječnici su ga 10 minuta oživljavali

VIDEO

Nakon prvotnih ohrabrujućih vijesti iz bolnice ipak su tužne vijesti stigle iz kluba igrača Fabricea Muambe. Stanje Boltonova igrača ipak nije bolje kao što su se svi nadali.

Bolton je izdao priopćenje za novinare. Iako je prvotno izašla vijest o boljem stanju igrača, iz kluba su poručili kako se Muamba trenutno nalazi na intenzivnoj njezi u kritično lošem stanju. Klub je odlučio da je to posljednja izjava koju će dati za medije te mole novinare da poštuju privatnost obitelji.

Podrška Van der Vaarta, Rooneya, Adebayora...

Fabrice Muamba, 23-godišnji nogometaš Boltona, kolabirao je u 42. minuti utakmice četvrtfinala FA Cupa između Tottenhama i Boltona na White Hart Laneu. Sudac Howard Webb prekinuo je utakmicu. 

- Iskreno se nadam da je moj nabolji prijatelj dobro. Bori se, prijatelju, bori se - izjavio je Justin Hoyte koji je igrao s Muambom u mlađim kategorijama Arsenala.

Iz kluba su poručili tek kako je igrač hospitaliziran nakon što je kolabirao na susretu Boltona i Tottenhama te kako su poslali poruku podrške njegovoj obitelji.

Podrške igraču stigle su i od Rafaela van der Vaarta i Emmanuela Adebayora koji je danas propustio susret, ali je poručio kako moli za igrača i nada se njegovom brzom oporavku. Željama za oporavak igrača Boltona pridružili su se i Wayne Rooney i Rio Ferdinand, ali i brojni drugi igrači engleskog Premiershipa. 

Prije priopćenja Boltona u medijima su se pojavile ohrabrujuće vijesti iz bolnice u koju je primljen Muamba. Liječnici su navodno potvrdili kako je igrač stabilno, te kako motre njegovo stanje.

Srušio se i prestao disati, utakmica prekinuta

Muamba se srušio bez ikakvog kontakta i njegovo je stanje izgledalo vrlo ozbiljno. Odmah su na igralište ušle liječničke službe obje momčadi i 10 minuta oživljavale nesretnog nogometaša. Izrazi lica nogometaša obiju momčadi davali su do znanja kako je u pitanju vrlo kritična situacija.

Nakon nekoliko minuta, Howard Webb odveo je nogometaše obje momčadi u svlačionice. Prema posljednjim informacijama, utakmica je definitivno prekinuta i neće biti nastavljena. Muambino stanje zasad nije poznato...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika