Obavijesti

Sport

Komentari 13

Mučenje Hajduka s Istrom prekinuo je Senijad Ibričić

Mučenje Hajduka s Istrom prekinuo je Senijad Ibričić
5

Hajduk je u 25. kolu Prve hrvatske nogometne lige na Poljudu pobijedio Istru 1961 rezultatom 1-0. Senijad Ibričić zabio je u 78. minuti utakmice

VIDEO

Teže nego se očekivalo Hajduk je na Poljudu svladao Istru sa 1:0, a jedini strijelac opet je bio spasitelj Ibričić, koji je ispred neodlučnog Švrljuge izbliza ugurao loptu u mrežu Puljana. Gotovo već šest mjeseci bijeli su neporaženi na Poljudu, ovo im je 11 uzastopni pozitivan rezultat, uz ukupnu gol razliku 30:5, a jedini bod uzela je Rijeka.
- Na Poljudu nam je uvijek lakše, čak i kad nam ne ide, kao danas, ponese nas publika i na koncu ipak nekako pobijedimo – rekao je sretni strijelac Ibričić.
Poklepović je zbog brojnih izostanaka tijekom utakmice bio prinuđen više puta mijenjati i taktiku i raspored igrača na terenu, pa je u jednom trenutku sa zapadne tribine stariji gledatelj povikao:
- Špaco ovo je balun a ne šah.
No, Špacina je kemija na koncu ipak dovela momčad do pobjede, sa Poljuda je vremešni trener ispratio još jednog svog ¨učenika¨, Zorana Vulića, koji je smatrao kako je njegova momčad ipak zaslužila remi.
- Što kazati kad izgubiš nakon što praktično sam sebi daš gol. Očito je da su utakmice sa Dinamom i Cibalijom ostavile traga na Hajduku, nisu danas bili pravi, no ipak su uspjeli iskoristiti našu slabost i pobijediti - rekao je Vulić.
Da Hajduk nije bio pravi svjedoče i zvižduci kojim ih je oko 4.000 gledatelja ispratilo sa Poljuda. No Poklepovića to nije posebno diralo. 
- Svašta sam mislio reći ali su me ¨ugasili¨. Najprije igrači, potom supruga, pa svi koje sam sreo na putu do pressice... - Najjednostavnije, 4.000 gledatelja, 1:0 i 3 boda koja nas guraju naprijed. Najbolje bi bilo da umjesto naslova, podnaslova i teksta u novinama stoji jedno veliko 1:0, jer vam nemam što previše reći. Očigledan je bio blok u glavama većine igrača, jedino je Skoko bio na visini zadatka. Njemu bi trebalo dati veću ocjenu od 10. Sutra se nećemo vidjeti na pressici, sutra je slobodan dan, za ručak ¨pašta i fažol¨ pa ćemo vidjeti kako ćemo dalje – nasmijao se Špaco i na odlasku dobacio:
- Nećete me navući da kažem ono što bi vi htjeli čuti. Bila je to veličanstvena, prekrasna predstava – smijao se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući