Obavijesti

Sport

Komentari 21

Muke po Cici u Dinamu: Hitno treba 'Anđela' za Ligu prvaka

Muke po Cici u Dinamu: Hitno treba 'Anđela' za Ligu prvaka
1

Od studenog prošle godine Angelo Henriquez zabio je jedan gol. Na pripremama ne može zabiti čak ni kad zaobiđe golmana i taj segment igre mogao bi biti velik problem za Dinamo

VIDEO

Imamo dobre napadače, ali nemamo ‘killera’. Treba nam igrač koji će u Europi zabiti i iz polušanse, slegnuo je ramenima Cico Kranjčar.

Do kvalifikacijske utakmice protiv Vardara ostalo je osam dana, a Dinamo ne može zabiti ni iz dvadeset šansi. Toliko su, otprilike, imali protiv rumunjskog Pandurija, no gol je u sudačkoj nadoknadi zabio mladi Amer Gojak.

Angelo Henriquez, sad je već posve jasno, potpuno je izvan forme. Kad je stigao u Dinamo, bilo je to u ljeto 2014., zabijao je kao nekoć Eduardo da Silva. U 37 utakmica zabio je 29 golova ili, ako baš hoćete, zabijao je gol svake 84 minute. U prijevodu, svaku utakmicu barem po jedan. Nema tog trenera koji ne bi htio takvog napadača. No početkom prošle sezone bajka je završila. U 39 utakmica zabio je samo 11 golova ili, ako baš hoćete, gol svakih 215 minuta.

U 2016. zabio je samo samo jedan gol. Primjerice, za isto vrijeme po dva gola uspjeli su zabiti Jeremy Taravel i Leonardo Sigali, Dinamov stoperski par, a Ante Ćorić, kao vezni igrač, u periodu Henriquezova “jedinca” zabio je tri gola. A kad stoperi zabiju četiri za vrijeme u kojem zabijete tek jedan, onda je jasno da nešto ne štima.

- Čim sam dolazio u klub, primijetio sam taj problem, da uz Soudanija i Fernandesa nemamo špice koja će zabijati iz poluprilika. Na tome ćemo morati raditi. Gol će nam biti problem, pogotovo u europskim utakmicama. Gledajte, moramo zabijati čak i iz poluprilika jer bi nas u protivnome to moglo doći glave. U Europi se takvi propusti kažnjavaju - svjestan je Cico velikog problema.

Nasreću, za posljednju provjeru protiv Kopenhagena vraća se Marko Pjaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba