Sport

Komentari 14

Muke po Daliću: Kramarić zbog tetive ne trenira već tjednima

Muke po Daliću: Kramarić zbog tetive ne trenira već tjednima

Andrej Kramarić propušta početak sezone zbog ozljede tetive koljena. Ne trenira već tri tjedna s momčadi, a upitan je i za okršaje hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovačke i Azerbajdžana

Veliki problemi za Hrvatsku i Hoffenheim pred početak nove sezone! S ozljedom muku muči hrvatski napadač Andrej Kramarić (28).

Ozlijedio se Andrej nakon prve pripremne utakmice i od tada ne trenira, dakle puna tri tjedna. Stradala je tetiva u predjelu koljena, a bol ne prestaje i permanentno je na terapijama. 

Momčad je ovog ljeta preuzeo Nizozemac Alfred Schreuder (46), a naš Krama moći će mu se pokazati na treninzima tek sad zaliječi bolnu tetivu. Prema prvim prognozama, neće biti spreman za početak Bundeslige, a ozljeda je toliko delikatna da se još ne zna kada će početi s treninzima s momčadi. Za sada trenira odvojeno po posebnom režimu.

Udarac je to i za hrvatsku reprezentaciju. Zlatko Dalić ionako muku muči s napadačima, sada je praktički ostao samo na Dinamovom Bruni Petkoviću. Naravno, u slučaju da Andrej ne bude spreman za oglede protiv Slovačke i Azerbajdžana 6. i 9. rujna.

Najčitaniji članci