Obavijesti

Sport

Komentari 225

Mulac, pa što ti to treba? Igrač Rijeke psovao majku Soudaniju

Mulac, pa što ti to treba? Igrač Rijeke psovao majku Soudaniju
1

Stojim iza svojih riječi, Soudani je *****, napišite da sam neodgojena, javila se Vešovićeva zaručnica. Nećemo napisati, to nije potrebno. Zabrinjavajuće je da su Soudanija počeli vrijeđati i igrači Rijeke

VIDEO

Dominik Mulac (18) prošao je omladinski pogon Rijeke, Matjaž Kek ga je na početku sezone priključio prvoj momčadi na pripremama, a nakon Rijekinog slavlja u Kupu, ničim izazvan izvrijeđao je dvojicu dinamovaca.

Prvo je napisao uvredljiv komentar uz fotografiju i poruku koju je Soudani ostavio na Instagramu. Alžirac, čije su suze nakon poraza u finalu obišle Hrvatsku, zahvalio se navijačima što je iživciralo mladog riječkog braniča.

Na stranu kućni odgoj...

- Hvala svima od srca na podršci, vidimo se iduće sezone. Volim te Dinamo - Soudanijeva je poruka na koju je sramotnim ispadom reagirao Dominik Mulac, koji ne shvaća da dres koji nosi povlači i određene posljedice svega što javno napravi. 

Na stranu kućni odgoj, kojeg u ovom slučaju ima kao kombinatorike u Dinamovoj igri, Mulac se nije zaustavio na Soudaniju. Obrušio se i na Marka Leškovića koji je 2016. godine prešao u Dinamo nakon tri godine u dresu Rijeke.

Vešovićeva djevojka: Stojim iza svojih riječi, Soudani je go***

To je nastavak uvreda i provokacija koje stižu iz Rijeke nakon pobjede u finalu Kupa.

Počeo je Marko Vešović koji je pitao novinara iz kojeg džepa da izvadi Soudanija, a nastavila je njegova djevojka koja je brutalno izvrijeđala Dinamovog Alžirca.

Čovjek bi očekivao da će se ispričati, barem izmisliti da je to napravila u afektu, ali ne.

- Stojim iza svojih riječi. Soudani je go***. Tko kaže da je njemu dozvoljeno tijekom utakmice vrijeđati mog muža? Soudani je to što sam napisala. Ne, nije me sramota i ne diraju me uvrede na nacionalnoj osnovi i sve riječi kojima me nazivate. Znam da boli ni kad suci ne mogu protiv Rijeke. Slobodno napišite da sam neodgojena - napisala je Tamara.

To stvarno nije potrebno...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu