Sport

Komentari 23

Murio el amor: Bio je njeno sve i najspektakularniji na svijetu

Murio el amor: Bio je njeno sve i najspektakularniji na svijetu

Arturo počeo, Arturo završio. Barcin čileanski veznjak okončao je vezu sa kolumbijskim fitness modelom Soniom Isazom. Imali su sve, ali kako kaže Paola Jara... 'Umrla je ljubav'

Barcelonin Čileanac Arturo Vidal (32) i jedna od najpopularnijih fitness-trenerica, Kolumbijka Sonia Isaza (31), bili su velikoj ljubavi. Mladi, popularni, bogati, zgodni (barem ona)... Žariše i pališe instagramima.

Ali, kako sama objavljuje, Sonia nakon sretnih dana sada tužno poje uspješnicu svoje sunarodnjakinje Paole Jare. 'Murio el amor'... Umrla je ljubav. A bio je njeno sve.

Jedva da je prošla godina kako je za 'Kralja Artura' govorila: 'On je samo moj muškarac. I on je: najspektakularniji muškarac na svijetu'!

Nismo si dobri ni sa Soniom, ni sa Arturom da bi vam znali napisati zašto je veza pukla, je li netko nekog nedajbože prevario, ali... Više nisu skupa i to je njena tužna istina.

Sonia ima more od još malo pa 3 milijuna pratitelja na Instagramu. I časti ih često i redovito. Fotografijama, još češće kratkim video uradcima, a u 99% slučajeva to su slike i filmići iz teretane u kojoj je, reklo bi se, dan i noć.

Zlobnici bi za nju rekli da je daleko više fitness-model nego fitness-trenerica, ali kako god bilo svima je poznato da od toga može spojiti kraj s krajem. Što je valjda bar neka utjeha u ljubavnome brodolomu.

Navodno je nogometaš bio taj koji je okončao romantiku i strast između njega i Sonie. A on je bio i taj koji je priču inicirao zaprativši Soniu na Instagramu i rudarski vrijedno 'fejvajući' joj svaku objavu. Arturo počeo, Arturo završio...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci