Obavijesti

Sport

Komentari 25

Na Britanniji 'padali' Arsenal i 'redsi': Nitko ne voli ovdje doći

Na Britanniji 'padali' Arsenal i 'redsi': Nitko ne voli ovdje doći
1

Nadam se da ćemo ostvariti veliku prednost za uzvrat. Nitko ovdje ne voli doći pa ni najveći, kaže Pennant. Stoke je remizirao s Chelseajem prošle sezone na Britanniji

VIDEO

Jermaine Pennant (28) jedan je od najpoznatijih igrača Stokea. Šest godina igrao je u Arsenalu, tri u Liverpoolu i desno krilo bit će jedna od najvećih prijetnji obrani Hajduka. U razgovoru za thisisstaffordshire.co.uk, dao je neka svoja razmišljanja o dvoboju s 'bilima' u 3. pretkolu Europske lige. 

- Oni su već počeli s prvenstvom i odigrali su svoje pripremne utakmice. Bez obzira koliko treniraš, potrebne su utakmice jer su one uvijek intenzivnije od trčanja. Zbog toga su u prednosti, ali imamo još tri prijateljske utakmice da ih stignemo. 

Pennant nije sipao komplimente na račun hrvatske momčadi, ali je iskreno priznao.

- Mislim da su oni najbolja i najteža momčad koju smo mogli izvući.

Stoke je izrazito domaćinska momčad, prošle sezone su u Premiershipu doma izgubili samo pet od 19 utakmica. Sa Chelseajem i Cityem su odigrali 1-1, pobijedili Arsenal 3-1, a Liverpool 2-0. Od većih momčadi dobio ih je samo Tottenham, 2-1, isto kao i United i to golom Hernandeza u 86. minuti. Hajduku na Otoku neće biti nimalo lako.

- Naša prednost je što prvu utakmicu igramo doma. Nadam se da ćemo na Britanniji ostvariti dovoljnu prednost za uzvrat. Nitko ovdje ne voli doći, ovdje se svi muče, pa i najveći - zaključio je Pennant.

No iznenadit će se Jermaine atmosferi na Poljudu. Utakmica se igra u četvrtak 28. srpnja.

Zona za navijače Stokea na Poljudu

S hrvatskom policijom razgovaramo o postavljanju zone za navijače Stokea gdje će se moći družiti prije utakmice na Poljudu. Također smo pozvali hrvatske policajce da dođu na Britannia stadion. Objasnili smo im kako se ponašaju navijači Stokea, rekao je glavni inspektor i prvi čovjek osiguranja utakmice Bernie O'Reilly.

Možda dođe Crouch

Treneru Pulisu nedostaje jedan napadač, a želja je Tottenhamov reprezentativac, visoki Peter Crouch. Ako dođe, Balakov će zasigurno imati boru više uoči međusobnih utakmica.

Jones i Shawcross najskuplji

Napadač Kenwyne Jones najskuplji je igrač Stokea. Napadač je prošle sezone u Premiershipu zabio devet golova. Vrijedi devet milijuna eura. Odmah do njega je mladi engleski reprezentativac, branič Shawcross. Treba spomenuti još dva braniča, Hutha i Woodgatea te veznjaka Etheringtona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"