Obavijesti

Sport

Komentari 44

Na Dinamo za 10 kuna! 'Trese nas pozitivna trema uoči Odda'

Na Dinamo za 10 kuna! 'Trese nas pozitivna trema uoči Odda'
1

Bit ćemo oprezni, ali gajiti svoj stil igre. Pa vjerujem da ćemo se onda na kraju utakmice svi moći pogledati u oči. To je put kojim idemo od prvog dana, tako ćemo ići i dalje, rekao je Mario Cvitanović

VIDEO

Dinamo je stigao i do prvog europskog obračuna, modri će u četvrtak (20.45) u Maksimiru ugostiti norveški Odds. Ulaznice za otvaranje europske sezone vrlo su pristupačne: od 10 do 30 kuna.

Bit će to i najveći dosadašnji izazov za Marija Cvitanovića koji u svojoj trećoj utakmici na klupi zagrebačkog kluba - nema pravo na kiks. Ili točnije, Dinamo nakon dvije utakmice mora proći dalje.

- Ulazimo u dva tjedna u kojima je pred nama puno utakmica, za to treniramo, za to radimo.  Veselimo se nadolazećim utakmicama i novim ispitima; svi zajedno želimo razveseliti sami sebe, ali i naše navijače - rekao je Mario Cvitanović, pa nastavio:

- Bez ikakvog uvijanja u celofan i nekih riječi koje bi mogle povrijediti bilo koga, Odds je jako dobra ekipa. Mi smo skloni podcjenjivanju, gledali smo ih i analizirali njihovih 5-6 utakmica. I naš direktor je bio na utakmici uzvratnoj s Vaduzom, svi skupa smo dobili jako dobar dojam o njima. Znamo njihove automatizme i karakteristike, ali se vraćam isključivo na nas. Presudno je da mi igramo kako se dogovorimo. Njih respektiramo, imaju dobrih i loših stvari, ali mi se moramo postaviti kao favoriti, pokazati da želimo pobjedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mario Cvitanović je nastavio.

- Bit ćemo oprezni, ali gajiti svoj stil igre. Pa vjerujem da ćemo se onda na kraju utakmice svi moći pogledati u oči. To je put kojim idemo od prvog dana, tako ćemo ići i dalje. Moramo se baviti nama i našom igrom, sve je fokusirano na tu utakmicu. Imamo dovoljno podataka o Oddsu i dobro smo pripremljeni za njih. I što je važno, svi su nam igrači zdravi.

Postoji li nervoze?

- Ne bih rekao da sam nervozan, ekipa mi također tako djeluje. Ne vidim razloga za nervozu, možemo biti samo pozitivno uzbuđeni, možda da nas drma pozitivna trema. Želimo pokazati sami sebi koliko napredujemo, pa i koliko svi skupa možemo biti dobri. Želimo se dokazati sami sebi, ne igramo protiv nikoga, već protiv samoga sebe.

Može li se ovaj dvoboj usporediti s onim protiv Moldea?

- Iskreno, nemam pojma kakva je ta utakmica bila, ne pamtim što se tada sve događalo. Gledam samo prema naprijed, ne gledam toliko unatrag. Teško je komparirati te dvije utakmice, vidjet ćemo kako će to ispasti - završio je Cvitanović.

Riječ je dobio i Dominik Livaković:

- Jedva smo dočekali ove europske utakmice, svi živimo za njih. Dosta smo se pripremali za Odds, gledali smo ih i mislimo da će sve biti u redu. Imaju tu opasnu 'desetku' koji ne ide u prostor, drugi je napadač puno življi. Moramo se paziti kontranapada, oni se sigurno u Zagrebu neće nadigravati - rekao je Dominik Livaković, pa završio:

- Strašno smo motivirani, lani smo izgubili oba trofeja, pa se sada želimo dokazati. Svima što bolje predstaviti novi Dinamo. Moje želje? Volio bih da i ovoga puta ostanem prazne mreže, a mi neka zabijemo što više. Evo, još nisam primio gol ove sezone, vjerujem da će to što više potrajati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta