Sport

Komentari 6

Na Fifi je Modrić kompletniji od Lea Messija i Cristiana Ronalda

Na Fifi je Modrić kompletniji od Lea Messija i Cristiana Ronalda

Portal GiveMeSport odlučio je u suradnji sa statističkom platformom Futhead sastaviti listu najkompletnijih nogometaša s obzirom na njihove ocjene u novoj Fifi. Luka Modrić našao se ispred Ronalda i Messija

Nova Fifa, najpopularnija nogometna simulacija na svijetu, nije naišla na dobru kritiku. Mnogi idu toliko daleko da je nazivaju groznom. U Fifi 21 najveća je zamjerka to što se videoigra gotovo uopće ne mijenja, a fanovi nisu zadovoljni ni ocjenama pojedinih igrača.

Portal GiveMeSport odlučio je u suradnji sa statističkom platformom Futhead sastaviti listu najkompletnijih nogometaša s obzirom na njihove ocjene u novoj Fifi. Dakle, gledao se omjer atributa šutiranja, driblinga, preko fizičkih i defenzivnih mogućnosti. 

Pogledajte video: Modrićevo veliko srce

Lista 25 najboljih nogometaša ukupno:

Hrvatski kapetan i veznjak Reala Luka Modrić našao se na visokom 13. mjestu. Rekli bismo, pa tu mu je negdje i mjesto. Iako, ono što bude u oči jest to što su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo daleko od vrha.

Jasno je kako igračima poput Messija i Ronalda obrambene ocjene jako srozavaju ukupnu ocjenu, ali baš da su Acuña, Telles, Nainggolan i Wijnaldum ispred njih... E, to je već teže za prihvatiti. Bilo kako bilo, Modrić je i na ovoj simulaciji ostao jedan od najcjenjenijih.

Najčitaniji članci