Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Na Jamajci u utrci na 400 m izgubili i Usain Bolt i Y. Blake

Obojica su se natjecala u utrkama na 400 metara, ali ne jedan protiv drugoga. Usain Bolt je izgubio od Nicholasa Maithlanda, a Yohan Blake od Allodina Fothergilla

You Tube
Video: You Tube

Jamajčanski duo najbržih ljudi svijeta u ovome trenutku, Usain Bolt i Yohan Blake, poražen je na mitingu u glavnom gradu Jamajke Kingstonu...

Obojica su se natjecala u utrkama na 400 metara, ali ne jedan protiv drugoga. Bolt, svjetski rekorder na 100 i 200 metara, je poražen od Nicholasa Maithlanda koji je jedan atletski krug istrčao u vremenu 45.79, odnosno 65 stotinki brže od karizmatičnog Bolta.

Blake je pak u svojoj utrci poražen od Allodina Fothergilla, koji je stazom projurio za 46 sekundi i 23 stotinke, odnosno devet stotinki brže od aktualnog svjetskog prvaka na 100 metara.

- Da nije bilo vjetra bio bih brži. No s obzirom da smo još u fazi priprema, zadovoljan sam rezultatom - rekao je Blake nakon utrke.

- Drago mi je da sam utrku završio bez ozljede. Nastavljamo s treninzima i veselimo se početku sezone - rekao je Bolt koji svoj idući nastup ima 31. ovog mjeseca u Rio de Janeiru.

Naši partneri pišu
Message