Obavijesti

Sport

Komentari 1

Na Juventus s I. Olićem ili bez, pita se Louis van Gaal

Na Juventus s I. Olićem ili bez, pita se Louis van Gaal
1

Danijel Pranjić najavljen je od prve minute za današnji dvoboj s Juveom, a jedina je dvojba Nizozemca Van Gaala - Gomez ili naš Ivica Olić

VIDEO

Doveli su Van Gaala, stvorili momčad za koju su vjerovali da će bez problema osvojiti naslov prvaka, ali, iako sezona zapravo nije ni počela, već su svi zajedno na sto muka. Bayern ne igra nezaboravno, a nekoć jedan od najcjenjenijih trenera svijeta luta iz utakmice u utakmicu.
Dosad je igrao u čak pet različitih formacija i nijedna nije donijela baš puno. Vječito je Van Gaal u nekakvim dovjbama, a ništa se nije promijenilo ni uoči utakmice s Juveom.
Ribery i Robben navodno su sigurni napadački dvojac, o trećem još dvoji - Ivica Olić ili Mario Gomez.
Skupo plaćeni napadač Stuttgarta nezadovoljan je svojim statusom i time što ga nizozemski trener nerijetko vadi iz igre, a takvo njegovo ponašanje osudio je i direktor bavarskoga kluba.
- Poručili smo Gomezu da se prestane žaliti jer mu u Bayernu to neće proći. Mora biti svjestan da je došao u velik klub i biti spreman na sve - rekao je Karl-Heinz Rummenigge iritiran ponašanjem igrača kojeg su platili čak 35 milijuna eura.
Takvi kod tvrdoglavog Van Gaala nikad nisu dobro prolazili i to je najveća Olićeva prilika. Za razliku od Ivice, Danijel Pranjić navodno je neizostavan u svim kombinacijama za “sudbonosnu” utakmicu protiv Talijana. Barem je u Juveu tako vide.
- Bili smo uvjereni kako ćemo se s Bayernom boriti za prvo mjesto u skupini, ali nakon utakmice s Bordeauxom svjesni smo da smo pogriješili. Francuzi su vrlo jaki i zato je gostovanje u Münchenu jedna od ključnih utakmica za prolazak u osminu finala - tvrdi napadač David Trezeguet.
Za dobar rezultat trebat će im Diego, ali on je zbog ozljede još upitan. 

MISIMOVIĆ: ČEKA NAS PAKAO
Gore nas čeka pakao, što drugo? Ne smijemo se braniti i orijentirati na čuvanje svoje mreže. Takav vas pristup protiv Manchestera 100 posto gura u poraz, rekao je igrač Wolfsburga Zvjezdan Misimović.

RONALDINHO IGRA OD PRVE MINUTE
Trener Leonardo u večerašnju utakmicu protiv Züricha krenut će s najjačom postavom, a novu priliku dobit će i Ronaldinho. Brazilac proživljava teške trenutke u Milanu, protiv Barija je u prvenstvu opet bio prilično loš.

PORTO BEZ POBJEDE 10 GODINA
Nešto manje od deset godina prošlo je od posljednje domaće pobjede Porta protiv jednog od španjolskih klubova. Doduše, prošle su sezone baš prošli Atletico u osmini finala, ali opet bez pobjede. Bilo je 2-2 i 0-0.

BRANDAO: NEMA LAKŠEG NEGO IGRATI S REALOM
Gostovanje na Santiago Bernabeu mnogima je noćna mora, ali u Marseilleu ne misle tako.
- Nema lakše nego igrati u Madridu s Realom. Nema ni pritiska ni imperativa pobjede - kaže Brazilac Brandao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...
LOVA DO KROVA

Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...

Zbog priljeva novca s Arapskog poluotoka, 50 najplaćenijih sportaša nikad nije više zarađivalo. Na vrhu liste je Cristiano Ronaldo, a među 50 najplaćenijih je čak 19 NBA košarkaša
Dinamo trlja ruke! Kopenhagen izgubio derbi, 'modri' sve bliže plasmanu u doigravanje LP-a
POGLEDAJTE VIDEO

Dinamo trlja ruke! Kopenhagen izgubio derbi, 'modri' sve bliže plasmanu u doigravanje LP-a

Dinamu se moraju poklopiti još dva uvjeta. Prvi je da Real Madrid pobijedi Borussiju Dortmund u finalu Lige prvaka, a drugi je da Slavia Prag ne bude prvak Češke. I tu Dinamo dobro stoji