Obavijesti

Sport

Komentari 8

Nacional je srušio engleskog prvaka na startu Futsal kupa

Nacional je srušio engleskog prvaka na startu Futsal kupa
1

Hrvatski prvak u futsalu Nacional iz Zagreba pobijedio je engleskog predstavnika Baku United 5-4 u prvom kolu glavne runde Uefina Futsal kupa u Győru (Mađarska)

VIDEO

Utorak je, barem zasad, pobjednički dan za zagrebački sport. Nakon slavlja Dinamovih juniora u juniorskoj Ligi prvaka kod Bayerna (2-1), trobodom su se osladili i članovi Nacionala u prvom kolu skupine 6 glavne runde Uefina Futsal kupa.

Hrvatski je prvak na startu turnira u Győru u Mađarskoj u fantastičnoj i efikasnoj utakmici pobijedio najbolji engleski klub Baku United 5-4. Imali su Englezi vodstvo 1-0 i 3-1, ali sve to nadoknadili su igrači zagrebačkog kluba.

U strijelce su se za pobjednike upisali Luka Perić (dvaput), Tihomir Novak, Kristijan Grbeša te Mladen Kocić. Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da je Nacional imao čak 38 udaraca više od protivnika (50-12), no samo pet više u okvir (12-7).

Nakon Baku Uniteda, momčad Roberta Grdovića i Vladimira Merslavića u srijedu igra protiv domaćina Győrija (17:45), a ovaj dio natjecanja zaključuje utakmicom protiv bjeloruske momčadi LSM Lide u petak od 16:30.

Dvije najbolje momčadi iz svake od šest skupina proći će dalje u elitnu rundu od 16 klubova gdje će im se priključiti branitelj naslova Kairat iz Almatyja te još tri kluba iz tri prvoplasirana saveza po koeficijentu, Španjolske (Inter FS), Kazahstana (Tulpar Karaganda) te Srbije (Ekonomac Kragujevac).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju