Obavijesti

Sport

Komentari 5

Nagy potpisao za Veszprem, Kopljar je sve bliže Barceloni

Nagy potpisao za Veszprem, Kopljar je sve bliže Barceloni
1

Kapetan Barcelone Laszlo Nagy odbio je potpisati doživotni ugovor s katalonskim klubom te je otišao u Veszprem gdje će postati najplaćeniji rukometaš svijeta

VIDEO

Laszlo Nagy, 31-godišnji i 209 centimetara visoki desni vanjski rukometaš i kapetan Barcelone, potpisao je ugovor s mađarskim Veszpremom, koji će ga učiniti najplaćenijim rukometašem svijeta.

Novinarima je u srijedu šokirani direktor rukometne sekcije Sportskog društva Barcelona Enric Masip otkrio da je Mađar sa španjolskom putovnicom odbio potpisati superpovoljno produljenje suradnje s katalonskim klubom.

- Nudili smo mu doživotni ugovor uz 20-postotno povećanje godišnjih primanja. Takav ugovor u cijelome Sportskom društvu ima još samo košarkaš Juan Carlos Navarro. Kada smo, prošle subote, očekivali njegov pristanak, Nagy nas je obavijestio da je već potpisao za Veszprem - rekao je Masip.

Nakon što je Nagy napustio Barcelonu sve realnije zvuči opcija po kojoj bi ga na desnom vanjskom trebao zamijeniti Marko Kopljar kojem ugovor sa Zagrebom traje do ljeta 2013. No Barcelona sigurno ne bi štedila na Marku s obzirom da ih ove sezone naputša i drugi desni vanjski, Konstantin Igropulu koji odlazi u Füchse Berlin.

Ugovor s Barcelonom Nagy ima do kraja iduće sezone, te nije poznato hoće li ga odraditi do kraja ili će u Veszprem već po svršetku tekuće sezone. U drugom bi slučaju Mađari za njega Barceloni trebali uplatiti tri milijuna eura odštete.

Nije poznato koliko će u Veszpremu zarađivati. Isti klub također u svoje redove unosnom ponudom mami Ivana Balića.

U Barceloni je Nagy sad već punih 12 sezona. Prošlog je tjedna uzeo španjolsko državljanstvo stavivši se time na raspolaganje izborniku Valeru Riveri već za Olimpijske igre u Londonu.

Posvadivši se s vodstvom matičnog saveza, Nagy se zavjetovao da nikad više neće igrati za mađarsku reprezentaciju, čije je boje posljednji put branio 2009. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju