Obavijesti

Sport

Komentari 36

Najbolji od najboljih: U igri je ostao poker trenerskih asova

Najbolji od najboljih: U igri je ostao poker trenerskih asova
4

U polufinalu Lige prvaka ostala su četiri vjerojatno najbolja trenera svijeta. "Pravi" trofej dijeli se 24. svibnja, a onaj za najbolje odjevenog trenera odnio je Simeone

VIDEO

Nogometnim znanjem i stilom odijevanja “posramio” je i do jučer mnogo veća trenerska imena. Diego Simeone je frajerčina. Čim je došao u Španjolsku, našao je privatnoga krojača. Crna odijela, koja redovito nosi, ručno su šivana. Ima osebujan modni stil, poseban je po tome, a sad je i u posebnom društvu najboljih nogometnih trenera današnjice.

- Simeone je otkriće, od autsajdera je napravio sjajnu momčad. Pokazao je da je pravi znalac, bit će sve bolji i bolji - oduševljeno o Argentincu govori bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić.

Alen Bokšić tvrdi kako je ovaj Atletico zapravo čista kopija Diega Simeonea iz igračkih dana. Bokšićeve riječi potvrdile su se u uzvratu četvrtfinala protiv Barcelone. Atletico je napadao kad je trebalo, branio se, tukao i bio prgav kad je trebalo. 

Hit-trener i hit-momčad. Diego Simeone definitivno je uspio. Nakon izbacivanja Barcelone nitko više ne sumnja u ekstraklasu njegove momčadi.

- Za mene je Atletico prvi favorit od svih polufinalista. Pa taj Simeone je toliko zajeban lik, opak igrač, svakome može nauditi. Zbog toga ću tipovati na njega - rekao je trener svih trenera Ćiro Blažević.

Ždrijeb polufinala je danas točno u podne, a Atleticu prijete Real, Bayern i Chelsea. Simeone je već dobio jednu rundu protiv Mourinha, Guardiole i Ancelottija - modnu. Proglasili su ga najbolje odjevenim trenerom u Primeri, promijenio je modne trendove u ligi u kojoj su posljednjih godina radili i šminkeri poput Mourinha i Guardiole, danas je tu i Ancelotti. 

Do njegova dolaska u Madrid, naime, nitko se nije odijevao sasvim u crno. Nije loše u modnom stilu biti ispred velikana, ali na kraju će ipak odlučivati teren.

- Bayern i Real i dalje su u prednosti. Ne sviđa mi se samo što je Pep Guardiola počeo fantazirati, izmišljati neke novotarije. Uvijek mu neki eksperimenti padaju na pamet. Čini mi se da je eksperimentirao i protiv Uniteda, ali na kraju je imao sreće. Mora prestati s tim, inače će imati problema u završnici Lige prvaka - kaže Vaha.

Šest su naslova Lige prvaka ukupno osvojili Mourinho, Ancelotti i Guardiola. Taj je trenerski trojac obilježio posljednje desetljeće u Ligi prvaka, ali samo je Simeone do ovogodišnjeg polufinala došao bez poraza. Samo je on pet puta u jednoj sezoni ostao neporažen protiv Barce. S razlogom svi strahuju od njegova Atletica, koji je već sad priča za naslovnice. A što će tek biti ako Simeone s Atleticom ode u finale u Lisabon?!

Najbolji od najboljih:

  • Ancelotti ima dva naslova europskog prvaka kao trener i dva kao igrač
  • Simeone uvijek nosi crno, Argentinčeva odijela su ručno šivana
  • Mourinho je jedini trener s osam polufinala Lige prvaka
  • Guardiola javno podupire odcjepljenje Katalonije od Španjolske
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani