Obavijesti

Sport

Komentari 114

Najbolji strijelac HNL-a snimio duet s turbofolk pjevačicom: Poslušajte njegov novi hit

Najbolji strijelac HNL-a snimio duet s turbofolk pjevačicom: Poslušajte njegov novi hit

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira", pjeva prvi strijelac Rijeke i HNL-a

VIDEO

Znamo da u dresu Rijeke zabija kao po špagi, točnije već je 14 puta u ovoj sezoni HNL-a. Međutim, Josip Drmić itekako ima što reći i u glazbenim vodama. Otpjevati, zapravo.

Napadač Švicarske, naime, snimio je duet s Oliverom Matijević, turbofolk pjevačicom iz Zadra koju zovu i "hrvatska Kim Kardashian". Drmić je, također, bio i jedan od trojice koautora pjesme.

“Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira", pjeva prvi strijelac Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve. Pogotovo kad je glazba u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta! Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu. Bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme - objasnio je Drmić koji je početkom listopada objavio i singl "Feel Bad (Club Edit)".

Olivera Matijević, inače, karijeru je započela 2018. godine nastupom u “Zvezdama Granda”, no ispala je već u prvom krugu. Medijsku pozornost privukla i s kratkom vezom s pjevačem Darkom Lazićem.

- Dragi moji, poklanjam Vam ovu pjesmu i nadam se da ćete uživati u njoj! Ideja koja se pretvorila u stvarnost, sretna sam i ponosna na ovaj projekt. Pjesma koja je nastala iz mog “zašto mi to radiš” je napkon "out"! Bilo je ovdje mnogo truda i mislim da smo Josip i ja dočarali poruku ove pjesme - napisala je Olivera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...