Obavijesti

Sport

Komentari 37

Najlošiji u debaklu: Pjaca i Rog podbacili, Perišić - najaktivniji

Najlošiji u debaklu: Pjaca i Rog podbacili, Perišić - najaktivniji
5

Naša igra je bila ispod svake razine, Ante Čačić će alibi moći potražiti u izostancima niza važnih prvotimaca, no i bez osmorice važnih igrača, od 'kockastih' se očekivalo drastično više...

VIDEO

Hrvatska je doživjela prvi poraz pod vodstvom Ante Čačića u 90 minuta igre. I to ne bilo kakav! Bio je totalni debakl s tri komada u mreži Lovre Kalinića. U svojoj dvadesetoj utakmici na klupi Vatrenih izgubio je u Estoniji i to u utakmici gdje smo primili svoj najbrži gol u povijesti.

Naša igra je bila ispod svake razine, Čačić će alibi moći potražiti u izostancima niza važnih prvotimaca, no i bez osmorice važnih igrača, od 'kockastih' se očekivalo drastično više. Ovo je bila katastrofa, a to 'potpisuju' ovi igrači:


Lovre Kalinić (5) - iako je dobio gol kroz noge u prvoj minuti, ne može ga se previše kriviti. Obranio je pravo čudo Toometu u 45. minuti i spasio Hrvatsku od drugog gola. No, kad primite tri gola protiv Estonije, takva večer nije za pohvalu.

Matej Mitrović (4) - kumovao kod gola Estonaca. Dodao loptu u noge domaćima iz čega su stvorili šansu za vodstvo.

Marko Lešković (4) - danas je igrao 'libera' u obrani tri i nije to baš bilo na reprezentativnoj razini. Ipak, po prvi puta su zajedno igrali Vida, Mitrović i on, pa im to može poslužiti kao opravdanje za katastrofu.

Domagoj Vida (5) - preuzimao inicijativu u posjedu. Kao jedan od najiskusnijih igrača, uzimao je loptu i pokušavao povezati redove.


Marko Rog (4) - neprimjetan, ali više tuđom zaslugom nego svojom. Jako malo prilika za kreaciju je dobio, igra nam se bazirala po lijevoj strani. Ostao usamljen desno pa izašao u 57. minuti.

Filip Bradarić (4) - on je trebao biti taj motor u igri od kojeg kreće igra, no nije se odveć nametnuo. Izašao u 57. minuti kada ga je zamijenio Milan Badelj.

Mateo Kovačić (5) - nekoliko bljeskova, prodora, no ostao nedorečen. Igrao je malo povučenije u odnosu na Pjacu pa je time bio i limitiran u ofenzivnim zadaćama.

Ivan Perišić (5) - najzapaženiji je bio kapetan. Igra nam se bazirala po lijevoj strani, Ivan je kreirao, probijao, ali to nismo znali na pravi način naplatiti.


Marko Pjaca (4) - jedan od najslabijih danas. Lopta mu se odbijala od noge, griješio u dodavanjima i pokazao jako malo s obzirom na to što se očekuje od igrača Juventusa. Na kraju je ponovno doživio ozljedu, tako da je ovo gostovanje u Tallinnu za njega čista katastrofa.

Duje Čop (5) - borio se, vraćao u obranu, pokušavao pritiskati domaću obranu. Ipak, premalo je pravih lopti dobio.

Andrej Kramarić (5) - odsječen, usamljen kao i Rog. Premalo s loptom u posjedu, a napadač njegovih karakteristika mora uživati s loptom u nogama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve