Obavijesti

Sport

Komentari 43

Najluđi i najbolji: Ovaj "luđak" je donio Italiji finale Eura 2012.

Najluđi i najbolji: Ovaj "luđak" je donio Italiji finale Eura 2012.
3

Tek mu je 21 godina, a u biografiji ima materijala “za devet života”. Razbijao je aute, ludovao za manekenkama, svadio se s trenerima, navijačima, protivničkim igračima

VIDEO

Trener koji nikad u karijeri nije ništa osvojio (Prandelli), stoper koji je pod policijskom istragom (Bonucci), veznjak kojeg su odbacili Inter pa Milan (Pirlo), napadač s ozbiljnim srčanim problemima (Cassano) i on - Mario Balotelli, vjerojatno najkontroverzniji nogometaš današnjice.

Ovo čudnovato društvo u finale Eura uveo je s dva gola baš Balotelli, čije je pravo ime Mario Barwuah.Dječak iz Gane imao je svega dvije godine kad je obolio od opasne bolesti crijeva, a njegovi siromašni roditelji, budući da mu nisu mogli platiti operaciju, dali su ga posvojiti. Obitelj iz Brescije primila ga je u svoj dom i platila liječenje.

Tek mu je 21 godina, a u biografiji ima materijala “za devet života”. Razbijao je Ferrarije, ludovao za manekenkama, svadio se s trenerima, navijačima, protivnicima... Nisu ga bez razloga prozvali Ludi Mario.

No taj “luđak” Cityju je donio naslov prvaka a Italiji finale. On je tek jedan u nizu Talijana koji imaju posebnu, pomalo nevjerojatnu priču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Balotelli favorit, Mandžo otpao

Trenutno je pet igrača s tri gola na Euru, a jedini koji je još ostao u turniru je Balotelli. Time i favorit za najboljeg strijelca. Mandžo više nema šanse za Zlatnu kopačku, jer drugi kriterij su asistencije, a on za razliku od Gomeza nema ni jednu. Treći kriterij je - tko je igrao kraće.

I mlađi brat je nogometaš

Francesco i Silvia Balotelli udomili su Marija 1994. I njegov mlađi brat Enoh (na fotografiji lijevo su kao klinci) je nogometaš. Bio je na probi u Stoke Cityju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića