Sport

Komentari 61

Najprovokativnije vaganje ikada? Pojavila se u tangama

Najprovokativnije vaganje ikada? Pojavila se u tangama

Uoči borbe, Ebanie Bridges i njezina protivnica Shannon Courtenay odradile su vaganje koje je više podsjetilo na striptiz. Bridges se skinula u crno čipkasto rublje, a Eddie Hearn nije znao gdje da gleda

Australska boksačica Ebanie Bridges (34) na službeno mjerenje za borbu u bantam kategoriji protiv Britanke Shannon Courtenay, došla je u provokativnom donjem rublju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Učiteljica i boksačica

Prije nego što je stala na vagu, Bridges je skinula donji dio trenirke, a u tom trenutku sve su oči bile uprte u nju. Skinula se u čipkasto donje rublje, naravno da su svi njezini atributi došli u prvi plan, a vlasnik Matchroom Boxinga i poznati promotor Eddie Hearn nije znao gdje da gleda. Pokušao je obuzdati se, ali jednostavno nije išlo. Razumjet ćete ga. 

Ljubitelji borilačkih sportova i neki od korisnika društvenih mreža zamjerili su joj na odabiru odjeće za koju smatraju da nije prikladna, ali za neke je apsolutni pogodak.

Njezina protivnica također je jedna od onih koji misle da je ovim činom iskazala nepoštovanje prema sportu kojim se bavi. 

-  Ona voli pričati i voli se pokazivati, a ja se volim boriti. Sada je vrijeme za meč i tu ću ja zablistati - poručila je Britanka koja je na mjerenje došla u trenirci. 

Australka svakako zna privući pažnju, te joj ovo nije prvi puta da na vaganje dolazi u neuobičajenom izdanju. Ebanie se jednom pojavila u negližeu i nakon toga je stekla veliku popularnost pa su ljudi posljedično tome počeli pratiti njezine borbe. 

Bridges na društvenim mrežama prati preko 70.000 ljudi, a svoju prepoznatljivost koristi i za neobičan način zarade - obožavateljima prodaje nošene čarape. 

'Blonde Bomber', kako ju zovu, počela je s prodajom iz zezancije kada joj je jedan od fanova ponudio oko 4200 kuna za par, ali nedugo nakon toga zaključila je da u prodaji nošenih čarapa 'ima kruha'. 

Otad mjesečno zaradi i do 25.000 kuna, a osim čarapa prodaje i fotografije svojih stopala za oko 600 kuna. 

- Da samo znate koliko sam love zaradila od tih sranja. Priča je postala globalna u 25 zemalja svijeta pa su mi se počeli javljati ljubitelji čarapa iz svih tih zemalja", rekla je za 7News i zaključila:

- Dosta sam zaradila, neću uopće lagati. Čudno je jer se osjećam kao da šaljem gole slike kad šaljem nekome fotografiju svojih stopala bez čarapa.

Najčitaniji članci