Obavijesti

Sport

Komentari 4

Najstariji Rijekin navijač: 108 godina! Veteran je sa Iwo Jime

Najstariji Rijekin navijač: 108 godina! Veteran je sa Iwo Jime
2

Rijeka je gostovanjem na gradskome stadionu u Crikvenici uveličala proslavu 100. rođendana lokalnog nogometnog kluba i svečano u svoju obitelj primila 108-godišnjeg navijača Josipa Kršula

VIDEO

Nogometni klub Crikvenica ove je godine proslavio cijelo stoljeće postojanja. Sjajnu se obljetnicu obilježilo i prigodnom utakmicom sa velikim susjedom, Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka. Uz posebnog, jedinstvenog gosta i navijača.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Josip Kršul je, javljaju Riječani na klupskoj web stranici, sa 108 godina najstariji živući Hrvat, najstariji nogometni navijač u Hrvatskoj i - najstariji član HNK Rijeka.

Luka Ivančić, generalni klupski direktor, članskom je iskaznicom i Rijekinim dresom s brojem 108 darivao gospodina Kršula koji je uživao i u ćakuli sa riječkom nogometnom legendom, Srećkom Juričićem.

'Izjave su krivo prenošene da ispadne da smo protiv trenera!'
'Izjave su krivo prenošene da ispadne da smo protiv trenera!'

Gospodin Kršul rođen je 1911., u više od stoljeća života prošao je cijeli svijet, a 'stigao' je, kao američki vojnik, sudjelovati u jednoj od najglasovitijih bitaka u povijesti, borbi za pacifički otok Iwo Jima.

Uz 90 minuta nogometa sa osvajačima Kupa, Crikveničani su među ostalim darovima od Rijeke dobili nogometne lopte, a posebna je pažnja posvećena navijaču koji je osam godina stariji od stoljetnog NK Crikvenica.

Klupski glasnogovornik Alen Fućak, sportski direktor Juričić i generalni direktor Ivančić s guštom su poćakulali sa 108-godišnjim Josipom Kršulom koji se nada u prosincu ove godine ući u 109. godinu života!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...