Obavijesti

Sport

Komentari 17

Najtrofejniji nogometaš svih vremena neće zaigrati u Rusiji

Najtrofejniji nogometaš  svih vremena neće zaigrati u Rusiji
1

Alvesu su u finalu Kupa stradali ligamenti desnog koljena. Da budemo precizniji, prednji križni ligament se malo odvojio od kosti i to je malo drugačije od konvencionalnog pucanja ligamenta

VIDEO

Dani Alves neće igrati na SP-u u Rusiji! Desni bočni PSG-a i brazilske reprezentacije ozlijedio je koljeno u utakmici finala Kupa protiv niželigaša Les Herbieresa (2:0 pobjeda PSG-a) i iako se u prvi tren spominjalo da bi mogao izostati samo tri tjedna, nakon detaljnije analize pretraga potvrđen je daleko crnji scenarij.

Brazilca je u Parizu posjetio doktor u reprezentaciji, Rodrigo Lasmar, te je čak četiri sata proveo u razgovoru s njim i klupskim liječnicima te utvrdio kako je nemoguće da se Dani Alves oporavi do početka SP-a.

Čak i da se za tri tjedna, kad će se njegovo stanje ponovo evaluirati, pokaže da operacija nije potrebna, Lasmar tvrdi da će igraču trebati još barem šest tjedana da bi mogao početi normalno trenirati!

Alvesu su u finalu Kupa stradali ligamenti desnog koljena. Da budemo precizniji, prednji križni ligament se malo odvojio od kosti i to je malo drugačije od konvencionalnog pucanja ligamenta. Osim toga, brazilski nogometaš doživio je istovremeno i iščašenje koljena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako da će se brazilski izbornik Tite morati snaći u Rusiji bez ponajboljeg desnog bočnog na svijetu i iskusnog 35-godišnjeg veterana kojemu bi nastup na skorašnjem SP-u bio treći u karijeri.

Njegovom ozljedom, u prvi plan kao zamjene iskaču Danilo iz Manchester Cityja, Rafinhaiz Bayerna i Fagner iz Corinthiansa. Potonji se također nedavno ozlijedio, stradao je mišić desne noge i doktor Lasmar će pobliže proučiti i njegov slučaj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida