Obavijesti

Sport

Komentari 5

Najveći regionalni talent vraća se u kavez FNC-a nakon ozljede: Neka zna da mu želim najgore

Najveći regionalni talent vraća se u kavez FNC-a nakon ozljede: Neka zna da mu želim najgore

Smislio sam taj neki novi level zezancije i prankam ga, to su milijunski pregledi. Doseg objave za mjesec dana bio četiri milijuna. Nisam sjedio prekriženih ruku, već razmišljao, objasnio nam je Marko

VIDEO

Nije me bilo godinu dana, a bio sam svugdje po malo. Malo sam trenirao, radio na popularnosti i ponovno malo trenirao. Za nekoga je to malo puno, a sad sam se oporavio od teške povrede i operacije te se vratio nikad jači i jedva želim da pokažem svima kakva verzija 'Skull Crushera' se vraća, započeo je za 24sata najveći regionalni MMA potencijal i talent Marko Bojković (21, 3-0).

FNC 11: Bojković na belgijskog Čečena, Vrtačić na Šveđanina
FNC 11: Bojković na belgijskog Čečena, Vrtačić na Šveđanina

Borac iz beogradske Ahilej borilačke akademije vraća se u kavez Fight Nation Championshipa godinu dana nakon što je u Zaboku slavio jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Gruzijca Luke Giorgadzea (22, 5-1) na priredbi 'FNC 5'. A sad ga čeka meč u glavnom dijelu 'FNC 11: Fight for legacy' priredbe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Bojković najavio meč u Zagrebu

U pauzi nije mirovao. Radio je na oporavku od ozljede i rehabilitaciji, a osim toga, njegova popularnost na društvenim mrežama veoma je porasla te trenutačno broji 60 tisuća pratitelja na Instagramu. 

- Smislio sam taj neki novi level zezancije i prankam ga, to su milijunski pregledi. U jednom trenutku mi je doseg objave za mjesec dana bio četiri milijuna. Nisam sjedio prekriženih ruku, već razmišljao o tome. Sad je malo veći fokus na meču, ali nakon toga se vraćamo - objasnio je rast popularnosti pa se osvrnuo na želje mnogih od tih 60.000 da ukrsti rukavice s nekim borcem iz regije:

Zabok: FNC 5: Marko Bojković i Luka Giorgadze

- Znam da bi fanovi voljeli da se tučem s nekim odavde, ali neću raditi ni sa kim iz regije. Treniram i u Hrvatskoj, osjećam se kao kod kuće, ne bi imalo smisla da se borim. Želim samo što bolje protivnike.

FNC 11 pratite na YouTube kanalu 24sata

Istaknuo je kako je ovo tek početak te kako je njegov cilj biti prvak najveće svjetske organizacije UFC-a, a tamo želi otići direktno iz kaveza najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe. Želi nastupati u najvećim svjetskim dvoranama, a sad će nastupiti protiv Shamila Irisbieva (25, 4-1), Čečena s belgijskom putovnicom s kojim ne može razgovarati drugačije nego na engleskom. 

- Ako će biti uživo press konferencija, naučio sam tri osnovna izraza 'I'll kill you', 'f*ck you', 'f*ck off' napamet i to ću pričati, neću tamo pričati u astrofizici. Bitno da zna da mu želim sve najgore - zaključio je Marko. 

Priredba 'FNC 11: Fight for legacy' na rasporedu je 28. svibnja s početkom u 19 sati u Areni Zagreb, a prvi dio priredbe bit će dostupan besplatno putem YouTube kanala 24sata. PPV dio priredbe moći ćete pratiti putem FNC.tv platforme, a oni koji žele uživo iz dvorane svjedočiti najvećem MMA događaju u Hrvatskoj ove godine ulaznice mogu kupiti putem sustava Eventim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe