Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Nakon Bruxellesa znat ćemo jesmo li zaslužili Europu ili ne'

'Nakon Bruxellesa znat ćemo jesmo li zaslužili Europu ili ne'
1

Odigrali smo odličnih 45 minuta protiv AEK-a, najboljih ove sezone, no na koncu smo izgubili. Protiv Anderlechta igrat ćemo neopterećeni, rekao je Goran Vučević

VIDEO

Uoči zadnje utakmice polusezone, trener Goran Vučević od svojih igrača očekuje da će odigrati dobru utakmicu protiv Anderlechta u Bruxellesu.

- Igrat ćemo neoptereći, nemamo rezultatski imperativ i želimo se nadigravati. Znam da će biti dosta hladno, no u Bruxellesu se teren dobro održava i vjerujem da će teren biti dobar za igru i da neće ometati igrače - rekao je Vučević koji je naglasio i kako će utakmica u Bruxellesu dati konačnu ocjenu ovogodišnjeg nastupa Hajduka u Europi.

- Odigrali smo odličnih 45 minuta protiv AEK-a, najboljih ove sezone, no na koncu smo izgubili. Nakon Bruxellesa ćemo znati jesmo li s pravom žalili zbog poraza protiv AEK-a ili smo stvarno tu gdje zaslužujemo biti.

Za Vučevića je bjelodano da je Hajduk sam sebe izbacio iz Europe. 

- Neshvatljivo je koliko smo napravili grešaka, koliko smo napravili bespotrebnih penala i koliko smo primili glupih golova. Znala nas je poljuljati i jedna kardinalna greška nakon koje bi momčad potpuno potonula - pojašnjava Vučević koji još nije siguran hoće li i na proljeće sjediti na klupi Hajduka.

- Zasad je moja misija gotova, valjda ćemo uskoro sjesti i porazgovarati. 

U momčad se vratio kapetan Srđan Andrić koji kaže da je pogrešno razmišljanje kako Hajduk u Bruxelles putuje bez imperativa.

- U ovih 10 godina koliko sam ovdje još nisam igrao utakmicu u kojoj nema rezultatskog imperativa. Znam da se računa samo prolaz dalje, ali europska utakmica je motiv samo za sebe. Želimo ostaviti dojam, sam plasman je velik uspjeh i on je uljepšao situaciju - kaže Andrić koji je dosad u Europi odigrao samo poluvrijeme protiv AEK-a.

- Bio sam ozlijeđen i zato želim odigrati utakmicu protiv Anderlechta - dodaje Andrić koji je procijenio kako Hajduk na proljeće ima šansi u utrci s Dinamom.

- Dinamo ima prednost, ali mi ćemo gledati sebe i pripremiti se za utrku na proljeće ne osvrćući se na Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade