Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
253 komentara

Nakon Delija, sad su zaprijetili i Grobari: "Dogodine u Kninu"

Oluja se u Srbiji obilježava kao dan srpskoj stradanja, Često se pokušava staviti u kontekst nacionalnog sukoba, što je poznata srpska teza kako bi se sakrila činjenica da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku.

253 komentara

Na utakmici Partizana i Mladosti u Beogradu, navijači Partizana istaknuli su transparent povodom 23. godišnjice Oluje, pobjedničke akcije Hrvatske u Domovinskom ratu protiv srbočetničkog agresora.

Na poruci koja se može protumačiti kao prijetnja stoji:

- Za Krajinom mnoga srca pate, teško vama kad se ona vrata! Dogodine u Kninu.

Prijetile i Delije

Nešto ranije oglasili su se i navijači Crvene zvezde, koji su na utakmici protiv Voždovca imali transparent na kojem je stajalo: 

- Svatko u amanet nek' ostavi svom sinu, srpsku trobojku da zavijori u Kninu.

POGLEDAJTE VIDEO

Tradicionalno, Oluja se u Srbiji obilježava kao dan srpskoj stradanja, a često se pokušava staviti u kontekst nacionalnog sukoba, što je poznata srpska teza kako bi se sakrila činjenica da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku.

<<< SVE O OLUJI PROČITAJTE U NAŠEM SPECIJALU >>>

Podsjećamo, Oluja je vojno-redarstvena akcija u kojoj su Hrvatska vojska i postrojbe Specijalne policije u samo 84 sata oslobodile gotovo trećinu okupiranog hrvatskog teritorija, 10.400 četvornih kilometara u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu zadavši konačan udarac srbočetničkom okupatoru.

Naši partneri pišu
Message