Obavijesti

Sport

Komentari 10

Nakon Grgića i Sergije Krešić odlazi iz Hajduka?

Nakon Grgića i Sergije Krešić odlazi iz Hajduka?
1

Krešiću, koji je tek nedavno preuzeo Hajduk, najviše smetaju narušena upravljačka struktura u klubu i poremećni odnosi unutar svlačionice

VIDEO

Serija loših rezultata Hajduka u tekućoj sezoni najvjerojatnije uzima još jednu žrtvu, ostavku na mjesto trenera jučer je podnio Sergije Krešić, no vijest još nema službenu potvrdu.
Pomalo je neobično za profesionalca poput njega da vijest o odstupanju s klupe Hajduka najprije priopći prijatelju iz djetinjstva, novinaru Hrvatskog radija, koji ju je plasirao u eter, a tek potom o svojoj odluci obavijesti čelnike kluba. Malo je reći kako su u Hajduku bili osupnuti kad su na radiju čuli da im trener odlazi, a da o tome u klubu nitko nije znao baš ništa.
Krešić je nakon toga gotovo sat i pol na Poljudu razgovarao s predsjednikom Hajdukove Skupštine dr. Antom Nosićem, koji ga je pokušavao nagovoriti da preispita svoju odluku i ipak ostane na klupi Hajduka. 
Po izlasku iz ureda Krešić je projurio prema upaljenom Mercedesu, u kojem ga je čekala kći, te napustio Poljud.
Predsjednik Skupštine Nosić kratko je potom priopćio.
- Gospodin Krešić je zatražio razgovor sa mnom, kao s predsjedavajućim u ovom interegnumu i iznio mi je sve, svoja viđenja momčadi i sve ono kako on doživljava ovaj poraz u Šibeniku. Razgovor će se nastaviti dalje - rekao je Nosić i dodao kako Krešić njemu nije dao ostavku. Na taj drugi sastanak pozvani su i gradonačelnik Kuret i župan Sanader.
Krešić je očito pristao još jednom sjesti za isti stol s čelnicima Hajduka, no njegov ostanak na klupi Hajduka je malo vjerojatan. Postoji mogućnost da ostane do subotnjeg derbija s Dinamom, ali sigurno je da uskoro stiže četvrti trener Hajduka u ovoj sezoni.

NOVA PREDSTAVA "CIRKUSA" HAJDUK
Umjesto da se ozbiljno prihvate posla, preostali čelnici čvrsto su prigrabili fotelje, gurajući “vrući krumpir” u ruke predsjedniku Skupštine dr. Anti Nosiću, a on ga sam nije sposoban držati. Preveliko je to opterećenje i za čitav konzilij, a kako ne bi bilo za jednog, makar vrhunskog, stomatologa.
Hajduk bi uz sve probleme koji ga muče od ponedjeljka morao intenzivno razmišljati i o Krešićevu nasljedniku, no u ovom trenutku se ne zna ni tko bi trebao predložiti kandidate ni tko bi s njima trebao obaviti razgovore. Štoviše, ne zna se ni je li Krešić odstupio ili nije. U jednoj rečenici sažeto pojašnjenje Hajdukove jednadžbe s milijun nepoznanica u ovom trenutku bi glasilo - za sada se ne zna tko bi trebao izabrati Krešićeva nasljednika, koji još nije odstupio s klupe.

HAJDUK DOBIO DOMAĆINSTVO PROTIV CROATIJE SESVETA
Domaćinstvo utakmice osmine finala Kupa Hrvatske između Hajduka i Croatije iz Sesveta dobio je Hajduk.

U NEDJELJU STIŽE DINAMO
U sljedećem kolu Hajduku u goste dolazi Dinamo. Najteži protivnik u najnezgodnije vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi