Obavijesti

Sport

Komentari 143

J. Barišić zabio za bod Osijeka, 'bili' prosuli bodove na Poljudu

J. Barišić zabio za bod Osijeka, 'bili' prosuli bodove na Poljudu
1

Hajduk je poveo golom Avdije Vršajevića u 23. minuti, no gosti su preko Josipa Barišića izjednačili već osam minuta kasnije te s tim rezultatom izdržali do kraja...

VIDEO

Kraj utakmice na Poljudu. Osijek je uspio izdržati i s velikim veseljem nosi bod  u Slavoniju. Trener Hajduka Igor Tudor pred veliki derbi protiv Dinama ima razloga za zabrinutost jer njegova momčad ne uspijeva zabiti gol unatoč velikoj dominaciji na travnjaku. 

Još je 15 minuta do kraja utakmice. Hajduk i dalje ne uspijeva zabiti iako reda šanse pred golom Osijeka...

Prošlo je 60 minuta u Splitu, Osijek i dalje drži remi na Poljudu. Hajduk svim silama napada, no osiječani se i dalje odlično brane. Stigla je i uobičajena bakljada Torcide, no za sada nema straha od prekida utakmice. 

Nakon prvog poluvremena Hajduk je taj koji može žaliti za pozitivnijim rezultatom. Lopta je velikim dijelom prvih 45 minuta bila u posjedu 'bilih', no oni svoje prilike nisu znali iskoristiti, a Osijek je takvu situaciju pretvorio u izjednačenje na Poljudu. 

U 31. minuti Šorša je odlično probio po desnoj strani, uputio povratnu loptu na nekih 13 metara gdje Josip Barišić puca i pogađa za 1-1 na Poljudu. 

U 23. minuti za 1-0 vodstvo Hajduka zabio je Vršajević nakon što ga je obrana Osijeka praktički pustila da neometano primi loptu u njihovih 16 metara i pogodi za slavlje na Poljudu. Svega tri minute kasnije Kouassi je odlično proigrao Maglicu koji izbija sam pred golmana Osijeka, ali ovaj brani njegov udarac. 

Nakon prvih 15 minuta na Poljudu, Hajduk je dominantan, ali ne uspijeva ozbiljnije zaprijetiti Osijeku koji se za sada odlično brani, ali i prijeti kontrama. 

Hajdukov napad predvode Kouassi i Maglica, a trener Igor Turdor od samog početka želi presing njegove momčadi i rani gol u mreži Osijeka. Promjene rezultata i ostale bitne trenutke pratite na 24sata. 

NAJAVA UTAKMICE:

Uh, jedva čekamo utakmicu. Pobijedili su nas u Gradskom vrtu, svi smo motivirani da im uzvratimo za poraz, najavio je gostovanje Osijeka na Poljudu (19 sati) trener Hajduka Igor Tudor.

Njegov Hajduk ove je sezone izgubio u samo dvije prvenstvene utakmice, a jedan od tih poraza djelo je Osijeka. Bilo je to na samom kraju kolovoza, u osmom kolu Prve HNL. Gol je u Gradskom vrtu zabio Novaković u sudačkoj nadoknadi. 

Hajduk dočekuje goste iz Osijeka na drugom mjestu prvenstvene tablice, no pobijede li vratit će se na vrh s utakmicom više od Dinama. Tudoru nedostaju Caktaš i Bencun, a oporavili su se Iluridze i Bukva. Trener 'bilih' uvjerava da im je reprezentativna pauza dobro došla i sada to samo treba pokazati na terenu.

S druge strane Osijek je trenutačno deveti sa samo dva boda više od posljednjeg Dragovoljca. Trenera Kuleševića može veseliti povratak važnih igrača, Ljubojevića i Vitaića. Najavio je Kulešević da se ne namjerava braniti na Poljudu te da najave o eventualnom 'parkiranom autobusu pred kaznenim prostorom' ne dolaze u obzir.

  • 17. kolo Prve HNL: Hajduk - Osijek (19 sati, Poljud)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju