Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Napokon sam se bacio i skinuo penal, suigrači me sada zezaju'

'Napokon sam se bacio i skinuo penal, suigrači me sada zezaju'

RIJEČKI JUNAK Suigrači me zezaju da sam se napokon bacio i obranio penal, ha-ha. Teško je klasama poput Livaje i Petkovića obraniti, priča Zlomislić, koji je u Rijeku došao kao treći golman, a sad je u prvih 11

VIDEO

Golman Martin Zlomislić (23) prometnuo se u junaka pobjede Rijeke kod Slaven Belupa (2-1). Rijeka je imala dva gola prednosti pa, po dobrom starom običaju, sve zakomplicirala. Zlomislić je u 85. minuti skinuo penal Nedimu Hadžiću (22) i tako srušio snove Slavenu da može barem do boda.

POGLEDAJTE VIDEO: Tučnjava ispod počasne lože Rujevice

Pokretanje videa...

Tučnjava ispod počasne lože Rujevice 01:34

- Iskreno, Hadžić i ja poznajemo se iz reprezentacije BiH. Znao sam kako puca, ali nisam znao u koju stranu će poslati laganu loptu. Odlučio sam se za desnu stranu i na kraju sam uhvatio živu loptu - priča dobro raspoloženi Zlomislić, prenosi Novi list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Napokon je stigla prva obrana penala. Protiv Brune Petkovića i Marka Livaje ovaj je Posušak bio potpuno nemoćan. Nije se ni bacio.

- Napokon sam se bacio, ha-ha. Kažu suigrači: 'Evo, bacio si se i obranio si penal'. Teško je klasnim igračima kao što su Livaja i Petković obraniti penal, ali trebao sam se odlučiti za jednu stranu, predugo sam ih čekao. Evo, sad sam se bacio i obranio - rekao je pa dodao:

- Svaka čast dečkima iz obrane na dobroj igri. Najvažnije je bilo vratiti se pobjedama nakon Hajduka. Sad se okrećemo Kupu i Dinamu.

Rijeka: U 8. kolu 1. HNL sastali se Rijeka i Slaven

A Robert Murić imao je dvije asistencije te je prvi asistent Rijeke, ima ih ukupno šest. Prvo je ubacio za Ivana Krstanovića, koji je postigao autogol, pa zatim za Josipa Drmića, koji je stigao do 13. gola, čime je pobjegao prvom pratitelju na listi strijelaca, Marku Livaji, za dva gola. Krstanoviću je to bio tek drugi autogol u 1. HNL. Prvi je postigao 2018. u dresu Lokomotive protiv Osijeka (2-2).

Za Slaven je jedini gol zabio Mihail Caimacov (23). Mladić iz Tiraspola postao je prvi Moldavac koji je zabio u 1. HNL. U elitnom rangu hrvatskog nogometa igrala su tek dva Moldavca. Uz Caimacova, bio je tu Gheorghe Andronic u Lokomotivi.

Slaven Belupo i Rijeka sastali se u 17. kolu HT Prve lige
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...