Obavijesti

Sport

Komentari 19

Napoli nije iskoristio poraz Juvea, Livaja je izborio penal

Napoli nije iskoristio poraz Juvea, Livaja je izborio penal
1

Nakon sinoćnjeg poraza Juventusa kod Rome Napoli je imao priliku smanjiti zaostatak za 'starom damom' na dva boda, no odigrao je tek 0-0 protiv Sampdorije

VIDEO

Nogometaši Napolija propustili su iskoristiti subotnji "kiks" Juventusa i 1-0 poraz na gostovanju kod Rome odigravši tek 0-0 na svom Sao Paolu protiv Sampdorije.

Pobjedom se napuljski sastav mogao približiti vodećem Juventusu na samo dva boda zaostatka, a ovako on iznosi četiri boda.

Nasrtao je Napoli na gol Sampdorije, posebice u drugom poluvremenu, u 74. minuti je Marek Hamšik pogodio i vratnicu, ali lopta u mrežu gostujućeg sastava nije htjela ući. Napoli je tako remijem okončao neuspješan tjedan u kojem su na istom stadionu u četvrtak poraženi od Viktorije Plzen 3-0 u prvoj utakmici 1/16 finala Europa lige.

Minimalne 1-0 domaće pobjede ostvarili su Catania i Genoa. Catania je golom Sergija Almirona savladala Bolognu, a Genoa golom Juraja Kucke Udinese.

Torino je s 2-1 na domaćem travnjaku svladao Atalantu golovima Alessija Cercija i Valtera Birse u utakmici u kojoj je Marko Livaja odigrao cijelo drugo poluvrijeme za poraženi sastav, dok Igor Budan nije ulazio u igru. Livaja je uvelike zaslužan za jedini gol Atalante na susretu budući je u 74. minuti izborio jedanaesterac nakon što ga je u kaznenom prostoru oborio Jean-François Gillet. Kasniji siguran izvođač bio je German Denis.

Jedinu gostujuću pobjedu u nedjelju izborio je Cagliari sa 2-0 kod Pescare dvama golovima Marca Saua. Bili su mu to deveti i deset gol ove sezone u Seriji A, a njih je osam zabio na gostujućim travnjacima.

Ante Vukušić u igru je kod Pescare ušao u 75. minuti, a domaćinima je u posljednjim trenucima izravan crveni karton zaslužio Slovak Vladimir Weiss.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju