Obavijesti

Sport

Komentari 20

Napoli razbio Milan: Nevidljivi Kalinić, Rog je dobio 15 minuta

Napoli razbio Milan: Nevidljivi Kalinić, Rog je dobio 15 minuta
1

Milan je nastavio vrlo lošu formu. Napoli je bio puno bolja momčad i zasluženo je slavio. Nikola Kalinić odigrao je cijelu utakmicu i bio nevidljiv dok je Marko Rog dobio zadnjih 15 minuta

VIDEO

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 12. kola Serie A, Napoli je na San Paolu nadigrao Milan i slavio 2-1 pobjedu. 

Vodeći pogodak postigao je Lorenzo Insigne koji je vrhunski pogodio na asistenciju novopečenog talijanskog reprezentativca Jorginha, dok je za 2-0 zabio Poljak Piotr Zielinski. Počasni pogodak za Milan postigao je Romagnoli duboko u sudačkoj nadoknadi.

Napoli je bolje ušao u utakmicu i od početka zagospodario terenom te ostavio Milan bez prave prilike u prvom poluvremenu. Nikola Kalinić zaigrao je u napadu Milana od prve minute, no većinu vremena proveo je odsječen u vrhu napada bez dobivene ijedne prave lopte kojom bi ušao u priliku.

Sarrijevu momčad u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena doslovno su centimetri dijelili od udvostručenja vodstva kada je Lorenzo Insigne s preko 20 metara pogodio gredu.

Milan je na odmor otišao u rezultatskom minusu, ali i bez ijednog upućenog udarca po golu Pepea Reine. 

Niti u nastavku nismo vidjeli puno više od Montelline momčadi kojoj je trebalo preko pola sata da prvi puta uputi opasniji udarac, dok je Napoli dominirao u igri i redao prilike pred golom Donnarummom koji se posebno istaknuo fantastičnom obranom Driesu Mertensu na početku drugog poluvremena.

Ipak, vratar gostiju bio je nemoćan u 74. minuti kada je Romagnoli nesmotreno izgubio loptu u svojoj polovici, a Napolijevu brzu kontru kirurški preciznim udarcem okončao je netom ušli Piotr Zielinski koji je pogodio mladom Donnarummi - kroz noge!

Marko Rog u igru je ušao u 78. minuti umjesto Josea Callejona, a par minuta kasnije Bonaventura je pošteno namučio Reinu koji je vršcima prstiju izvadio loptu ispod prečke. Bio je to, u 79. minuti, Milanov prvi udarac u okvir gola!

Do kraja utakmice Milan je uspio preuzeti kontrolu igre u svoje noge i doći barem do počasnog gola kada je u drugoj minuti sudačke nadoknade loptu u mrežu pospremio Romagnoli lijepim udarcem iz voleja nekarakterističnim za braniča. 

Više nije bilo vremena da Montellina momčad dođe do novog pogotka i ostane neporažen te je Napoli došao do tri boda koja im garantiraju ostanak na čelu ljestvice s četiri boda više od drugog Juventusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome