Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
48 komentara

Zaboravite put u Grčku: Igrat će se bez gostujućih navijača!

Izaslanstvo HNS-a sutra putuje u Atenu na dogovor s Grcima. Uzvrat će se sigurno igrati na Georgios Karaiskakis stadionu u Pireju, a savezi bi trebali usuglasiti stav da se igra bez gostujućih navijača

Grcka
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
48 komentara

Grci predlažu da nema razmjene navijača. I mi smo blizu odluke da bude tako. Imali smo sastanak s našim MUP-om da zbog sigurnosti nema gostujućih navijača u ovim utakmicama, rekao nam je Damir Vrbanović, izvršni direktor HNS-a.

Izaslanstvo HNS-a sutra putuje u Atenu na dogovor s Grcima. Uzvrat će se sigurno igrati na Georgios Karaiskakis stadionu u Pireju, a savezi bi trebali usuglasiti stav da se igra bez gostujućih navijača. Čini se da i jednima i drugima to bolja opcija. Očito je da oba saveza jako strahuju od navijačkih nereda nakon nekih događaja iz prošlosti.

Uostalom, gostujućih navijača nije bilo ni na utakmicama Rijeke i Olympiacosa nedavno u play offu Lige prvaka. Hrvatski su navijači na stadionu u Pireju 2011. godine u kvalifikacijama za Euro gađani bakljama i drugim predmetima, a autobus navijača PAOK-a je napadnut u Zagrebu. Kad je PAOK igrao s Dinamom.

Odluka da nema gostujućih navijača trebala bi biti potvrđena idućih dana. Uefa i Fifa sigurno neće ići protiv grčkog prijedloga, pogotovo ako se HNS slaže s tim. Sigurnost je ipak najvažnija. Tako da bi navijači u "kockicama" mogli i na južnu tribinu. Grka očito neće biti.

 
Naši partneri pišu
Message