Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nasljednik Franka: Nadam se da i ja mogu ići sličnim putem

Nasljednik Franka: Nadam se da i ja mogu ići sličnim putem
1

Franko je igrač za sebe kada govorimo o kvaliteti i teško se uspoređivati s njim. On je priča za sebe, napravio je transfer u Belgiju što je super stvar. Nadam se da ću i ja barem sličnim putem ići, rekao je Puljić

VIDEO

Jakov Puljić i Domagoj Pavičić predstavljeni su danas kao novi igrači Rijeke. Puljić u Rijeku stiže jednogodišnju posudbu iz Intera, dok je Pavičić posuđen iz Dinama. Dvojac je već u prvim pripremnim utakmicama ostavio zapažen dojam.

- Sretan sam što sam došao u Rijeku, nadam se da ću opravdati povjerenje i da ćemo zajedno napraviti dobre rezulate. Najbolje se osjećam na polušpici, kada ulazim iz drugog plana - rekao je Jakov Puljić koji je u posljeednjoj utakmici u dresu Intera postigao gol upravo protiv Rijeke.

- Zabio sam gol Rijeci kao i sve druge prije. Nadam se da ću u dresu Rijeke nastaviti s golovima. U Interu sam dobio slobodu u igri, napravio dobar pomak što su prepoznali u Rijeci i nadam se da ću ovdje napredovati - rekao je Puljić kojeg mnogi vide kao nasljednika Franka Andrijaševića.

- Franko je igrač za sebe kada govorimo o kvaliteti i teško se uspoređivati s njim. On je priča za sebe, napravio je transfer u Belgiju što je super stvar. Nadam se da ću i ja barem sličnim putem ići.

Domagoj Pavičić posljednji je igrač koji je stigao u ljetnom prijelaznom roku.

- Drago mi je što sam u Rijeci. Ovo je motiv za dokazivanje, jedva čekam utakmice i napravit ću sve da se nametnem treneru. Dobio sam poziv iz Rijeke, znao sam da je velika konkurencija, ali na meni je da radim - rekao je Pavičić, za kojeg se pričalo da nije želio na Rujevicu.

- To sam i ja pročitao u novinama, ali to nije istina. Nisam uopće previše razmišljao, popričao sam s roditeljima i donijeli smo zajedničku odluku.

- Tek je početak sezone, ima dosta vremena u prvenstvu. Nas očekuje i Europa, utakmice srijeda-nedjelja, ali idemo dan po dan, utakmicu po utakmicu - ustvrdio je Pavičić pa dodao:

- Trudit ću se u ovih šest mjeseci maksimalno pa što bude. Ne zamaram se s onim što će biti već idućim utakmicama.

Zadovoljstvo dolaskom Puljića i Pavičića iskazao je i sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

- Jakov i Domagoj su igrači koje smo željeli i dio su načina na koji Rijeka radi. Mladi dokazani igrači koji mogu napredovati i vjerujem da će u dogledno vrijeme poslati nosioci igre Rijeke. To je bio naš cilj - kaže Juričić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled
Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo
KLJUČNA UTAKMICA SEZONE

Spektakl na Rujevici dostupan je svima! Evo gdje gledati ključni derbi Rijeka - Dinamo

Ovog je vikenda na rasporedu HNL derbi sezone između Rijeke i Dinama na Rujevici. Tko slavi, napravit će veliki korak prema tituli