Obavijesti

Sport

Komentari 47

Barry zabio komičan autogol: City izgubio u Southamptonu

Barry zabio komičan autogol: City izgubio u Southamptonu
1

Nije se aktualni prvak Manchester City niti okrenuo, a već je gubio 2-0. U 7. minuti je Puncheon zabio za 1-0, dok je u 22. Davis povećao na 2-0. Završilo je 3-1

VIDEO

Sve je očitije da ove sezone Manchester City nema snage za boj s nogometašima Manchester Uniteda. Aktualni prvak engleske Premierlige kiksao je i u ovom kolu...

Točnije, Southampton je gadno prizemljio City i na svom St. Mary's stadionu pobijedio 3-1. Mogla je domaća momčad i s većom razllikom osramotiti Mancinijevu momčad jer je, čudno, bila mnogo bolja i aktivnija i nakon 3-1 rezultata, koji je na semaforu stajao od početka drugog dijela.

Cityju je ovo bio prvi prvenstveni poraz nakon 26. prosinca 2012. i pada kod Sunderlanda, ali treba napomenuti da je uslijedio nakon dva mršava remija u Premierligi (QPR i Liverpool). Nakon skoro mjesec dana je, pak, Southampton došao do tri boda (bili su "sveci" u nizu od četiri utakmice bez slavlja).

Inače, nije se prvak City niti okrenuo, a već je gubio 2-0. U 7. minuti je Puncheon zabio za 1-0, dok je u 22. Davis povećao na 2-0. Kod ovog potonjeg pogotka je gadno pogriješio vratar Joe Harta kojem je lopta ispala iz ruku, nakon čega ju je Davis zakucao u mrežu.

Kratku je nadu Cityju vratio pogotkom za 2-1 bosanski nogometaš Edin Džeko iz kontranapada, ali je onda City opet sam sebe gurnuo u provaliju, točnije, Gareth Barry je u 48. zabio autogol. Ukupno su domaći igrači uputili dvostruko više udaraca od uglednog suparnika (16-8).

Recimo da je Manchester City posljednji put prvenstvenu utakmicu s dva pogotka razlike izgubio dalekog 11. travnja 2011. godine (3-0 protiv Liverpoola).

Mancini: Razočaran sam, imamo još 10% šansi za naslov

Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, aktualnog engleskog nogometnog prvaka, prozvao je svoje igrače za manjak pokazane osobnosti i snage nakon šokantnog 3-1 poraza na gostovanju kod Southamptona u 26. kolu Premiershipa...

Tim je porazom City ostavio mogućnost Manchester Unitedu da nedjeljnom pobjedom nad Evertonom pobjegne "građanima" na čak 12 bodova prednosti koju će do kraja biti praktički nemoguće dostići.

Kod sva tri gola Southamptona slabo su reagirali igrači Cityja, kod prva dva gola slabo je reagirao vratar Joe Hart, a kod posljednjeg Gareth Barry.

- Razočaran sam našom izvedbom, zaslužili su pobijediti. Mi nismo igrali dobro, a primili smo gol kakav nisam vidio u životu. To je to i sada možemo samo čestitati Southamptonu na njihovoj izvedbi. Mislim da igrači razumiju da smo igrali zaista loše. Mislim da je to naša najgora utakmica u možda dvije ili tri posljednje godine - rekao je Mancini.

- Nedostaje nam Vinny (Kompany), kao i Nastasić, a imamo neke igrače koji nisu u formi. Igrali su zaista loše, bez snage, bez osobnosti. Razočaran sam s njima.

Na kraju je Mancini upitan kolike su šanse njegove momčadi za obranu naslova engleskog prvaka.

- Imamo možda deset posto šansi - zaključio je talijanski strateg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika