Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Nastupat ću za Japan u Tokiju! Imala sam napade tjeskobe...'

'Nastupat ću za Japan u Tokiju! Imala sam napade tjeskobe...'

Ovaj put se Igre održavaju u Japanu gdje sam rođena. Imam puno prekrasnih uspomena iz Japana. Ponosna sam što ću nastupiti kao član japanske reprezentacije na olimpijskim igrama, rekla je Osaka

Japanska tenisačica Naomi Osaka je u ponedjeljak izjavila da se nada da će biti u "najboljoj formi" na Olimpijskim igrama i da će u Tokiju prisustvovati konferencijama za novinare, nakon što je odustala od nastupa na Roland Garrosu i Wimbledonu navodeći kao razlog za to svoju borbu protiv tjskobe.

- Pripremam se malo po malo kako bi bila u najboljoj formi u Tokiju. Otkako sam privukla pozornost cijelog svijeta i dalje sam imala sam i dalje napadaje tjeskobe. To je slučaj s približavanjem velikim natjecanjima - dodala je.

WTA Premier 5 - Italian Open

Njeno povlačenje s Roland Garrosa bilo je posljedica svađe s organizatorima i s medijima.

Na Twitteru je neposredno pred početak turnira objavila poruku:

- Pišem ovo kako bi poručila da neću odgovarati ni na kakva pitanja novinara tijekom Roland-Garrosa.

U svojoj najnovijoj poruci objavljenoj na na japanskom jeziku, Naomi Osaka je kazala da je "ponosna" što će igrati za svoju zemlju na OI.

2021 Wimbledon Preview Package

- Ovaj put se Igre održavaju u Japanu gdje sam rođena. Imam puno prekrasnih uspomena iz Japana. Ponosna sam što ću nastupiti kao član japanske reprezentacije na olimpijskim igrama. U zadnje vrijeme sam provodila puno vremena sa svojom obitelji. Mogu mirno podnijeti pritisak, mentalno i fizički - poručila je druga tenisačica svijeta, zaključivši na kraju:

- Od sada ću dolaziti na konferencije za novinare, vodeći i dalje računa o mom metalnom stanju.