Obavijesti

Sport

Komentari 92

Navijači Osijeka pjevali 'ubij tovara', klub dobio tešku kaznu

Navijači Osijeka pjevali 'ubij tovara', klub dobio tešku kaznu

Disciplinski sudac HNL-a kaznio je Osijek s 9.800 eura zbog govora mržnje i bakljade njihovih navijača na derbiju protiv Hajduka

VIDEO

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer pedantno početkom svakog tjedna češlja propuste navijača na utakmicama našeg najelitnijeg nogometnog natjecanja pa, već tradicionalno, srijedom šalje 'čestitke' hrvatskim klubovima. Ovaj put je na dnevnom redu bilo 21. kolo HNL-a, a malo za promjenu, ovaj put najveća svota neće iz blagajne Hajduka.

Pokretanje videa...

sažetak osijek hajduk 01:39

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zbog bakljade i skandaloznih povika domaćih navijača na utakmici Osijeka i Hajduka, 'bijelo-plavi' moraju platiti kaznu od 6.300 eura.

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1

- NK Osijek se kažnjava zbog toga što su na prvenstvenoj utakmici 21. kola Osijek - Hajduk domaći navijači (Kohorta) u 74. minuti na južnoj tribini zapalili dvadeset pet baklji i šest dimnih naprava, dok su gostujući navijači (Torcida) na sjevernoj tribini u 36. minuti zapalili šest baklji, pet topovskih udara i dvije dimne naprave, u 61. minuti zapalili trideset baklji, aktivirali jedan topovski udar i dvije dimne naprave te u 66. minuti zapalili tri baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje: novčana kazna u iznosu od 6.300 eura - piše u priopćenju, a u nastavku se dodaje:

- Osijek je kažnjen i zato što su domaći navijači (Kohorta) na južnoj tribini u šestoj minuti skandirali “Ubij, ubij tovara, tovara”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje: novčana kazna u iznosu od 4.000 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 9.800 eura.

Osijek: U derbiju 21. kola SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali 1:1

Hajduk ni ovo kolo nije prošao lišo. Mora platiti 5.600 eura.

- HNK Hajduk se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 21. kola Osijek - Hajduk gostujući navijači (Torcida), smješteni na sjevernoj tribini, u 36. minuti zapalili šest baklji, pet topovskih udara i dvije dimne naprave, u 61. minuti zapalili trideset baklji, aktivirali jedan topovski udar i dvije dimne naprave te u 66. minuti zapalili tri baklje, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 5.600 eura.

Zagreb: U susretu 21. kola SuperSport HNL-a Dinamo je pobijedio Goricu sa 2-0

Dinamo je u nedjelju pobijedio Goricu 3-0, a zbog prijestupa navijača mora i on platiti kaznu. 

- GNK Dinamo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 21. kola Dinamo - Gorica domaća navijačka skupina (BBB), smještena na sjevernoj tribini, u 34. minuti zapalila jednu baklju, u 35. minuti jednu baklju te od 75.do 76. minute zapalila sedam baklji i jednu dimnu kutiju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.200 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci