Obavijesti

Sport

Komentari 269

Navijači Osijeka poludjeli nakon prodaje Bočkaja: Pokazali ste da ćemo uvijek biti mali klub

Navijači Osijeka poludjeli nakon prodaje Bočkaja: Pokazali ste da ćemo uvijek biti mali klub

Petar Bočkaj je nakon četiri godine napustio Osijek i prešao u Dinamo. Ta vijest je pred sam Božić razljutila navijače bijelo-plavih: 'Važan je novac, a najboljeg svog igrača i jednog od najboljih u HNL-u prodajte najvećem konkurentu za naslov', napisao je jedan ljutiti navijač

VIDEO

Navijači Dinama nadali su se pojačanjima za nastavak sezone, a dobili su najbolji mogući božićni poklon. Dan prije Božića 'modri' su potvrdili Petra Bočkaja kao novog igrača.

Pokretanje videa...

Reakcija Željka Kopića na ždrijeb EL 10:23

Željko Kopić dobio je ogromno pojačanje za proljetni dio sezone i to iz redova ljutog rivala. Dok navijači Dinama slave, navijači Osijeka osuli su paljbu po čelnicima kluba. Očekivali su pojačanja kako bi što jači ušli u borbu za naslov, ostali su bez ponajboljeg igrača i najboljeg asistenta prvenstva.

Težak je to udarac za Nenada Bjelicu koji će jako teško nadoknaditi odlazak takvog majstora koji napušta Gradski vrt nakon četiri godine i 149 nastupa. No, kako je i Bjelica sam rekao, financijske mogućnosti Osijeka su ograničene u usporedbi s Dinamom. A kada te takav klub želi kupiti, teško je reći 'ne'. 

- Važan je novac, a najboljeg svog igrača i jednog od najboljih u HNL-u prodajte najvećem konkurentu za naslov - napisao je jedan bijesni navijač Osijeka na društvenim mrežama. 

Osijek i Gorica susreli se u 24. kolu Prve HNL

- Ne možete prodati najboljeg igrača konkurenciji! Tu se sad pokazuje koliko je Osijek mali klub - napisao je drugi navijač. 

Osječani ne mogu prežaliti odlazak Bočkaja.

- Hvala klubu što su pokazali da zaslužuju podršku koju imaju, što su pokazali da smo mali klub koji nikada neće ništa napraviti, upravo ste izgubili jednog od 1100... tj.  dvojicu, moga sina.

Nogometaši Osijeka nakon jedanaesteraca protiv Slaven Belupa ušli u polufinale kupa

U nastavku donosimo još neke komentare.

- Ostajemo provincija i zauvijek ćemo ostati. Što god tko mislio o tome. Ali, kad shvatimo da smo ipak samo mađarska igračka, bit će nam lakše. Koliko god volio ovaj klub, bojim se da iz kaljuže nećemo nikad izaći. Pljuc.

Osijek i Hajduk odigrali su 1:1 u 11. kolu HNL-a

- Koja smo mi sprdačina od kluba. Ponajboljeg igrača prodajemo glavnom konkurentu za naslov."

- Samo više nemojte pozivati ljude na stadion jer ste upravo ispali iz borbe za prvaka. Ovo je direktna pomoć rivalu da napreduje.

Osijek je jesenski dio sezone završio na drugom mjestu, s istim brojem bodova kao i Dinamo. Navijači priželjkuju prvi naslov u povijesti kluba, i sam Bjelica je to najavio po dolasku u Gradski vrt, ali... U trenutku kada su u borbi za naslov, ostali su bez ponajboljeg igrača. Takvu prazninu Bjelica će teško popuniti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 269
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram