Sport

Komentari 135

Navijači poručili Oršiću: Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama

Navijači poručili Oršiću: Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama

Stih poznate pjesme Daleke Obale kao argument koji bi mogao odgovoriti ponajboljeg igrača Dinama od odlaska. Ili tek uzaludan potez? Kako god, još se kuha oko transfera u Premiership

Mislav Oršić (29) na pragu je odlaska iz Dinama, a dok nema potvrde transfera u Burnley, koji se kuha posljednjih dana, navijači ga pokušavaju uvjeriti da ostane.

Ispred njegove kuće tako je u srijedu navečer osvanula poruka zanimljiva sadržaja, stih hita Daleke Obale: "Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama. Orša, ostani!".

POGLEDAJTE VIDEO: Oršić nakon pobjede nad West Hamom

Dinamo je napravio fantastičan posao kad ga je u ljeto 2018. doveo iz korejskog Ulsan Hyundaija za milijun eura. Tad mu je tržišna vrijednost bila 1,6 milijuna eura, a danas je čak 11.

Orša je u Maksimiru eksplodirao, u 168 nastupa zabio je 67 golova i 31 put asistirao, a posebno se pamti njegov hat-trick u rušenju Tottenhama prošle godine u Zagrebu (3-0). Zbog igara u modrom dresu zavrijedio je i poziv izbornika Zlatka Dalića.

Mislav je osjetio da je dao sve za Dinamo i da je vrijeme da se okuša u jednoj od najjačih liga svijeta. On želi otići, ali "modri" nisu zadovoljni ponudom Engleza pa je cijeli transfer još na čekanju.

Kako smo ranije izvijestili, Burnley nudi između osam i devet milijuna eura, što je cifra na koju u Maksimiru pristaju, ali ne i na ritam otplate pa dogovora još nema.

U međuvremenu, Dinamo gleda i igrače koji bi ga mogli zamijeniti ako do transfera dođe. A navijači? Oni su Mislavu dali jasnu poruku zbog koje mu i ostanak, ako ne bude dogovora do kraja prijelaznog roka, neće previše teško pasti.

Najčitaniji članci